Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop za period od 22. novembra do 28. novembra 2021. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

U ovoj nedelji – čas vodite računa o ishrani, čas se prepustite unutrašnjim impulsima (naročito ako ste nervozni) I hrana ispred vas samo nestaje. Vi se trudite onoliko koliko možete. Glad možete zavarati I koštunjavim plodovima, voćem, šoljom toplog čaja.

Ljubav

Koliko god da Saturn lepo aspektuje vaš znak iz polja ljubavi, dajući vam dobar temelj za vaše emotivne relacije – vaša vladarka u znaku Jarca to ne oseća. Prisustvo partnera da, postojanost odnosa da, ali kroz sve to se provlači težina – a kog tipa je ta težina, to znate samo vi. Sto ljudi, sto sudbina – nekom težina kroz porodični segment I brige oko njega, nekom je opterećen “grehovima I greškama” prošlosti. Komplikovan aspekt Marsa koji vlada vašim partnerstvima I Jupitera iz polja ljubavi – mogu u nekim odnosima donositi velika talasanja koja idu sa partnerove strane, možda pojačanu ljubomoru a možda vas jednostavno voljena osoba uznemirava svojim ponašanjima, rečima. Slobodne Vage – ništa posebno za vas. Nekih kao dešavanja može biti, ali kompletan osećaj koji vam daje polet – izostaje dibidus.

Posao

Umorni ste od života, umorni ste od kafanaaaa (dobro, možda ne od kafana ali šta ću – tako ide pesma). Posla imate, pored osnovnog uspeli ste sebi da nakarikate još sto I jednu obavezu – I zato nije ni čudo što čas poletite, a čas se jedva, bezvoljno vučete I otaljavate ono što morate. Dići će vas ulazak Sunca I Merkura u znak STrelca jer je to vaše polje pokreta, dogovora, susreta – pa će ipak biti nešto više poleta kod vas a biće I lepih šansi da se naprave korektni dogovori I dobiju prave informacije koje su vam bitne.

Zdravlje

Umor, mentalni I fizički. Lako prehlade, lako problemčići sa kičmom, lako meteoropatske reakcije.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Trošite se energetski do ludila. Ishrana vam je u proteklom periodu bila vrlo šarena I sa velikim oscilacijama apetita, ali sada ulazite u jedan hajd da kažemo normalniji period. I dalje će vaša energija curiti na sve strane, ali ćete makar moći da je na pravi način nadoknadite, kvalitetnom ishranom.

Ljubav

Vaš vladar Mars se u ovoj nedelji sudara sa Jupiterom iz polja doma, porodice, korena I stabilnosti. Još jedna nedelja u kojoj ćete biti razbijani dešavanjima, pa se sastavljati iznova. U kojoj ćete sebe davati million i jedan posto u bračnim, porodičnim, emotivnim odnosima – a imaćete povremeno osećaj da se borite sa vetrenjačama. Ono što dobijate od voljene osobe sada nije baš spektakularno, ali prisustvo i neka kao podrškica jesu tu. Sve u svemu – mnogo ulažete sebe, a ne dobijate zauzvrat ništa posebno. Slobodni – aktivnosti vezane za polje ljubavi postoje. Ali sve je to nešto polovično, vazdušasto, eterično ili malo – ono što vam je zaista potrebno koliko god da želite – teško sada možete dosegnuti.

Posao

Vaši napori iz prethodnog perioda, dani u kojima ste se sudarali i sa sobom i sa drugima – sada će početi da se materijalizuju. Ulazak Sunca i Merkura u vaše polje finansija i dobri aspekti koje ove dve planete prave – doneće vam period sa više « opipljivih » rezultata. S druge strane, ova sedmica pokazuje tendenciju da vam donese povećane troškove, naročito ako ste privatnik ili nešto vezano za kuću i ukućane. Venera radi za vas, donoseći vam dobre poslovne prilike. Borba i rmbanje se nastavljaju.

Zdravlje

Krckate na sve strane, sa sto nekih sitnih zdravstvenih problema – ali gurate dalje.

 

STRELAC

Hrana

Više vitaminskih napitaka, više voća – naročito banana, nara, ananasa, limuna – delovaće podsticajno na vaše raspoloženje, ali i na vaš imunitet. Sunce je kod vas i vreme je da sijate, onako kao što samo vi umete.

Ljubav

Ho-ho-ho! Pa kome to počinju problemi da se sklanjaju, ma koga nam je to Sunce obasjalo? Naporan je period iza vas, škorpionski mutljag je prilično stisnuo odnos između partnera I vas, doneo kojekakve peripetije I ljubomorisanja. Ostao vam je još Mars iza leđa I njega ćete morati da trpite do polovine decembra – bilo bi vrlo mudro sa vaše strane da se ne uplićićete u neka tajna domunđavanja I dešavanja – čisto da ne komplikujete sebi život. Komunikacija sa partnerom se popravlja I neki mirniji dani su pred vama. Slobodni – sada je pravi trenutak da krenete u akciju I osvajate….privlačićete pažnju I poglede.

Posao

I u poslovnom segmentu sledi ako ne momentalno poboljšanje, a ono – jednostavnije funkcionisanje I dobri potezi sa vaše strane. Sunce vam je u znaku da vam da svest I da svetla reflektora usmeri ka vama. Merkur je tu da vam da finu komunikaciju (dobro, biće tu malo brljotina ali ćete uspeti da “pogodite” pravi put I pravi način). U suštini, pred vama su dani kada treba pričati, dogovarati se, kada treba biti aktivan I u pokretu – jer svojim akcijama usmeravate poslovna dešavanja u pravom smeru.

Zdravlje

Skroz ok. Malo problema sa spavanjem I nervozom, ali ništa strašno.

 




JARAC

Hrana

Dobro ste. Možda ne savršeno, ali dobro. A samim tim – i vaš način funkcionisanja po pitanju ishrane je skroz korektan. Možda bi trebalo razmisliti o više klope « na kašiku », znači neke supice, čorbice, variva. I nešto više voća.

Ljubav

Da, Sunce I Merkur će ući u vaše dvanaesto polje – ono koje podsvešću I tajnama vlada. Ali obe planete prave odličan aspekt sa vašim vladarom Saturnom – pa tu dobijamo onu varijantu – bićete u miru sami sa sobom, intuitivno ćete osećati sve što se vezuje za odnos sa partnerom (ili za partnera), biće vam jasno kakve odluke treba doneti, bićete spremni da sačekate (ako nešto treba sačekati) I tako dalje I tako dalje….Odnos sa voljenom osobom je malo “šaren” u prvoj polovini nedelje, posle je kako treba…Slobodni – Venera I Mars rade za vas, otvaraju vam nove (I stare) ljubavne perspektive.

Posao

Po pitanju finansija (bilo da pričamo o prilivima ili o troškovima) u ovoj nedelji još uvek nećete uspeti da stanete na stabilno tlo. Može da se dogodi I da vas neko uvede u neplanirani trošak ili da računate na novac koji vam je obećan pa da od toga ne bude ništa. Čuvajte se pogotovo “prijatelja” koji pozajme pa onda nestanu. Generalno gledano – sem tih finansijskih tema I dilema – vaš poslovni sektor je stabilan, umete da iskoristite prilike koje vam se pružaju I da napravite dogovore u svoju korist.

Zdravlje

Povremeni problemi sa varenjem.

 

VODOLIJA

Hrana

Iako to ne želite, kao da će te u ovoj sedmici imati million I jednu priliku da ugostite ili budete ugošćeni I da uživate u raznoraznim specijalitetima. Teško ćete odoleti da se opustite I date sebi na volju sa po kojim zalogajem više….

Ljubav

Kompleksan period je za vama a ispred vas su neki jednostavniji dani. Dani sa boljom energijom, sa više smeha, sa boljim razumevanjem između partnera I vas. Jeste li sve probleme ostavili iza sebe? Pa ne baš. Može I u ovoj sedmici biti povremenih “hladnih talasa” između voljene osobe I vas ali će se ovo lakše prevazići nego do sada. Partner kao da se probudio iz noćne more – još uvek se nije “sastavio” sasvim, ali pokazuje da ume da zasija I obasja I vas toplotom I ljubavlju. Kako je bilo – ovo je super. Slobodni – u ovoj ćete se nedelji družiti. A tamo gde ima dobrog društva – ima I po koja zanimljiva ljubavna šansa.

Posao

Sunce I Merkur ulaze u ovoj nedelji u vaše polje budućnosti, povoljnosti, prilika, podrške. Živnućete, kreativnost će početi da se budi, ideje da dolaze same od sebe, napravićete po koji vrlo solidan I isplativ dogovor I naravno – I novac će početi da pristiže. Ono što još uvek nije kako treba je odnos sa nadređenima – tu tenzija postoji i verovatno će se još neko vreme protezati. Ukoliko imate da rešavate neka zakonska ili pravna pitanja – ne čekajte, vreme je da sve ovo pokrećete I privodite kraju.

Zdravlje

I dalje će biti prisutan hronični umor ali u ovoj sedmici to lakše “peglate”.

 

RIBE

Hrana

Vaš organizam neće baš lepo reagovati na premasnu, prezačinjenu hranu, a trebalo bi voditi računa I o ispravnosti I kvalitetu namirnica koje koristite. U periodu ste kada vam je stomak prilično osetljiv I brzo će reagovati na sve što mu ne prija.

Ljubav

Neke situacije I pitanja hoće krenuti na bolje između partnera I vas, ali će I u ovoj nedelji biti prepreka, većih ili manjih na kojima ćete se saplitati. No, mora se priznati da ćete sada lakše sa tim izlaziti na kraj. I dalje ćete biti osetljivi na sve što partner kaže (ili ne kaže) ili uradi (ili ne uradi), i dalje će vas zalivati talasi ljubomore – ali biće mnogo toga pozitivnog što se između vas dvoje dešava što će ove negativnosti potirati. Ostalo je nešto više od mesec dana do ulaska Jupitera u vaš znak – a kada je vladar tu, sve krene neuporedivo bolje. Slobodni – mnogo, mnogo ljubavnih šansi a neke od njih će vam zaista prijati…

Posao

Sunce I Merkur u ovoj nedelji ulaze u vaše polje karijere, kao najava svega onog pozitivnog što vas uskoro čeka. Krajnji “pečat” će staviti pomračenje Sunca u ovom polju koje nas očekuje početkom decembra – to će biti konačni zaokret u vašem poslovanju I otvaranje novog poslovnog poglavlja. U ovoj ćete nedelji imati korektne dogovore I pregovore, vrlo korektne saradnje I poslovne prilike. Odnos sa nadređenima će se poboljšati I sa njihove strane vam dolaze vrlo zanimljive informacije.

Zdravlje

Respiratorni organi su osetljivi.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>