Zadruga

Parovi

Afera sa Vukom Mobom?! Sandra Rešić zbunila svojim odgovorima!

Cela kuća bruji kada je u pitanju njena navodna afera sa Vukom Mobom, a na postavljena pitanja, Sandra Rešić zbunila svojim odgovorima i napravila još veći rebus...

Afera sa Vukom Mobom?! Sandra Rešić zbunila svojim odgovorima! Screenshoot/Instagram
Darko Tanasijević je Sandr Rešić postavio direktno pitanje na ovu temu:


Sandra, kroz Belu kuću se provlači jedna priča. Šta je istina o tvojoj s*ks aferi sa Vukom Mobom?


Ne znam odakle je to krenulo, neko mi je rekao da je to poteklo od njega. Ja sam bila šokirana time. Do te informacije, Vuk Mob je bio moj drug. Kad sam izašla odavde, saznala sam da je u nekim porodičnim problemima, videli smo se na moru, rastali u najboljim mogućim odnosima drugarskim. Onda sam se šokirala kad sam čula tu informaciju. Ako je istina da je to od njega poteklo, ne znam šta sam mu loše uradila da bi to tako išlo. Svoj s*ksualni život, nisam nikad pričala o tome, jer mi je već život javan. Toliko sam stvari stavila na tacnu, kad je u pitanju majka, otac... Mislila sam da nema potrebe da se moj intimni život eksploatiše i da ljudi ispiraju usta sa mnom. Ne jer sam ja svetica, nego jer sam pokušavala da zadržim taj intiman odnos za sebe - rekla je Sandra Rešić.

Čudni su tvoji odgovori. Zbog čega nije niko npr. spojio Magdalenu i Zolu. Ovo se provlači duže vreme, neki zadruari uveliki šuškaju, ovaj zna, ovaj je čuo... - dodao je Darko.

Žao mi je što je to od njega poteklo. Sve i da je istina, to mene ne povređuje. Vuk Mob je slobodan momak, ja sam ovde postala slobodna devojka. Sve i da je istina, šta je problem? Ne moram nikome da se pravdam - istakla je Rešićeva.

Sve i da ste bili slobodni, možda je neko plakao zbog toga. To saznanje da ste imali s*ks aferu bi moglo da uzdrma nekoga - dodao je Tanasijević.


Pitanje je da li smo imali. Razmišljala sam kako da pričam o ovome, nedeljama unazad. Onda, prvi instinkt je bio da reagujem kako umem, da dignem sve na noge. Onda sam shvatila da mogu lepo da pričam o tome i odlučila da to bude ovaj smireni način. Ne smatram da bilo šta što uradim ovde ili tamo, može da se izgubi moj legitimitet. Od s*ks afere navodne, pa do bilo čega što može da se pojavi. 

Neko mi je skoro rekao da moje branjenje, pogotovo nekih situacija, kad krenem da urlam, može da se čita kao odbrana. Da ja zato skačem da sve objasnim. A možda može i ovo moje mirno da se čita tako, a može da se čita i obrnuto. Sve u svemu, samo da završim jednu rečenicu, to je moja stvar - istakla je Sandra.

Mnogi su primetili da si potonula, da li to ima veze sa Dejanom? - pitao je Darko.

On provodi vreme sa drugim devojčicama, zaista mi je drago zbog toga, on to zna. Drago mi je jer mislim da mu to gradi ego. Onaj koji je za jednu noć izgubio. To nema veze sa njim. Poslednjih mesec dana se nisam pronašla ovde, energija mi je pala. Pričala sam sa Đedovićem o prioritetima, mislim da ću od sutra da primenjujem to - rekla je ona.

Zbog čega sanjaš Dejana svaki drugi dan? - pitao je Darko.

Uh, jako loše. Nisu lepi snovi danima unazad i nije samo Dejan - dodala je Sandra Rešić. Pogledajte šta je Sandra priznala Dejanu:  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>