Style

Ljubav

Tri znaka horoskopa čeka ljubav ali iz prošlosti!

Tri znaka horoskopa čeka ljubav ali iz prošlosti, a nalet Merkura u konjukciji sa Marsom, koji je startovao 10. novembra, snažno će uticati na "preterano razmišljanje"...

Tri znaka horoskopa čeka ljubav ali iz prošlosti! Svet Plus





Ovan

Iako je Ovan možda najjači znak u celom zodijaku, oni su savršeno izbalansirani i sa jednakim delom neurotične brige i nesigurnosti. Da li tvoj bivši razmišlja o tebi? Od 10. novembra odgovor je ogromno da na to pitanje.

Merkur u konjunkciji sa Marsom ne samo da podstiče vaš um na razmišljanje o ovome, već i um vašeg bivšeg partnera. To ne znači da dolazi ponovna veza, niti znači da treba da računate na njega. Ali što se tiče onog dela ‘misli na tebe’ – da, rade to, i to mnogo. Ne znamo da li je to dobra stvar ili ne. Možda treba da sami prosudite o tome, piše Luftika.



Devica

Merkur u konjunkciji sa Marsom radi punom parom za vas, za onaj nerv koji nikada ne prestaje da radi. To znači da bivši o kome razmišljate sve vreme verovatno misli na vas. Samo… ne stalno. Oni će preći brzo preko sećanja na dobre stare dane i započeti novu turu ogorčenosti na vas, baš kao što vi počinjete da gradite još snažniju ogorčenost za njih. A ako ste oboje Devica, to se može svesti i na vudu lutke, ako oboje budete u takvom stanju predugo. Naravno, ne zaista, ali, da li ste probali da manje ružno mislite o bivšima?

Previše razmišljate o svom bivšem jer osećate kao da su se izvukli sa ubistvom i potajno se nadate njihovoj skoro pa filmskoj smrti. Ironično, vaš bivši oseća slične stvari, koje su još intenzivnije zbog energije Merkura u konjunkciji sa Marsom.






Ribe

Tokom konjukcije Merkura sa Marsom, vaš bivši neće moći da prekine da razmišlja o vama - toliko da će zaista moći da vam se obrati i kontaktira vas. Nikada nije preboleo raskid kako treba, i, čak iako ste se preselili negde daleko - povremeno i vi razmišljate o njemu. Merkurova vibracija zaista podstiče vaš um na akciju, a Mars se brine da vas sve o čemu razmišljate uznemiri i natera vas da se svađate - pazite da svoje frustracije ne istresete na nekoga ko je zaista tu, u vašem životu, odmah pokraj vas.

Vaš bivši nije bio loša osoba; on jednostavno nije bio osoba za vas, iako se razlikujete u tom mišljenju. Dakle, ako dobijete poziv ili poruku od bivšeg da vam kaže da misli na vas - nemojte reći da niste znali da će se to dogoditi. Merkur u konjunkciji sa Marsom osigurava da će tako i biti.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika

Povezane vesti:


>