Zadruga

Parovi

Filip Car i Sandra Rešić napravili haos u rijalitiju Zadruga! (VIDEO)

Filip Car i Sandra Rešić napravili haos u rijalitiju "Zadruga"! Njihova svađa je zamalo prešla u fizički sukob. Uvrede su pljuštale, a obezbeđenje je ušlo i stalo između njih.

Filip Car i Sandra Rešić napravili haos u rijalitiju Zadruga! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Pitanje je postavljeno Filipu Caru:

Dalila je rasturila svoj brak zbog tebe, Maja je rasturila Janjušev brak zbog sebe, Dalila je imala odnose jer se zaljubila, Maja je imala odnos dva metra od Janjuša sa Čorbom, Dalilu nazivaš ku*vom, a šta je onda Maja? 


Sve je gledalac u pravu. Ovako ću da odgovaram do jula - rekao je Filip Car.

Sve je rečeno u pitanju, nemam šta da dodam - rekla je Dalila.

Sad ću ja da igram rijaliti, a ne gledaoci ili ukućani. Ona je zgrešila neke stvari prema meni. Ja sam drugačiji muškarac, mene je uhvatio alkohol nju sam ulovio u tome što je radila i desilo se šta se desilo. Više da se svađam slušam gluposti ne, sada me samo zanima da jedem i spavam - nastavio je Car.

Ovako govori neko ko nema odogovor na pitanje. A ovo pitanje je zbog njegovog izvinjenja u radiju - dobacivala je Dalila.

Ja da osudim Maju ili Dalilu zbog nekoga iz prošlosti neću, ali me zanima kada je to trenutno. Šta treba, da nabijem sve na ku*ac? Uporedio je nešto što se ne poredi, Maja je bila slobodna a Dalila je ušla ovde u braku. Maja dok je bila sa Janjušem bila je samo sa njim, šta je radila ovde, ništa! Ja ne sudim nikome, zabole me ku*ac!- vikao je Filip.

Rekao si da je gospođetina - dobacila je ponovo Dalila.



Danas se izvinio Maji - započela je Sandra Rešić.

Ma šta ti hoćeš? Mogla bi na donji šalter! Šta se ti praviš pametna, popu*i mi ku*ac - prekinuo je Filip Car.

Maji nisi smeo u oči da se izviniš, treba ovoj ženi da se izviniš - nastavljala se Sandra Rešić.


Ma*š bre ku*vetino! Zašto si mi pisala poruke? U kući si se svađala sa mnom a napolju mi se javila? Pu*ila si ku*ac Vuku mobu, ku*vetino - govorio je Car.

Jesam, najveća na svetu! Pi*ko jedna, samo se na ženama iživljavaš! - urlala je Sandra.

Dro*o jedna, ku*vetino! Ne unosi mi se u lice - vikao je Filip Car.

Ja ću da radim šta ja hoću! - unosila se Sandra Filipu u lice.


Da li je rekla ovo u moju odbranu ili ne ne znam, ali u pravu je. Danas se izvinjavao a kada je došlo konkretno pitanje opet ja najgora - rekla je Dalila.

Neću da razglabam ništa, da raspredam o Dalili i Maji neću. Neka je žena ku*va ali ako je sa mnom ku*va to je onda problem, meni ne može ništa iza leđa. Ja kad sam kriv sam kriv sam, ja to priznam. Kriv sam i za Maju a i za Dalilu - govorio je Car.





 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>