Region

Svet

Jelena Karleuša nije zaboravila poklon koji je dobila od Rokvića!

Pevačica Jelena Karleuša nikada nije zaboravila poklon koji je dobila od Rokvića na dan svog venčanja! I danas je ostala prijatelj ove porodice.

Jelena Karleuša nije zaboravila poklon koji je dobila od Rokvića! Screenshoot/Instagram




Jelena Karleuša u prijateljskim je odnosima sa porodicom Rokvić, a sada je isplivao detalj koji javnost nije znala.


Marinko Rokvić nakon duge i teške bolesti iznenada je preminuo 6. novembra, a prošlog četvrtka sahranjen je na Novom bežanijskom groblju. Porodica, prijatelji i saradnici su ga ispratili na večni počinak, a sada je otkriveno šta Marinkova koleginica Jelena Karleuša nikada neće zaboraviti. 






Naime, Karleuša i porodica Rokvić imaju dugogodišnje prijateljstvo, ona se čak i pojavila na sahrani, zavijena u crno, kako bi se oprostila od preminulog kolege. 

Jelena nije bila raspoložena, a ona se nedavno oprostila i od velike prijateljice i saradnice, Marine Tucaković, zbog čega joj je Marinkova sahrana znatno teže pala. Na licu joj je bila urezana tuga, a prošlost koja je veže za pevačevu porodicu je mnogo veća nego što se u medijima zna. 





Naime, na dan kada se Jelena udavala za fudbalera Duška Tošića i oca njene dve ćerke Atine i Nike, pevačica je imala želju da joj Marinkov sin, Nikola Rokvić otpeva jednu pesmu, njoj posebno dragu. U pitanju je numera ,,Lele Vranjanka", što je Nikola Rokvić i učinio. 

Nikola Rokvić je pesmu otpevao bez plaćenog honorara, pa je to bio specijalni poklon za Jelenu, a potom joj je posvetio i pesmu njegovog oca ,,Jelena". 

Jelena Karleuša nikada nije zaboravila porodici Rokvić poklon koji je dobila za venčanje, zbog čega je sa njima ostala u prijateljskim odnosima i danas. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>