Lepota

Ljubav

Čišćenje kože glave! Posle ovoga, kosa raste kao luda!

Čišćenje kože glave je jednostavno, a to ne znači da kosu samo operete šamponom. Pogledajte o čemu se radi jer posle ovoga, kosa raste kao luda!

Čišćenje kože glave! Posle ovoga, kosa raste kao luda! Screenshoot/Instagram

Ukoliko osećate da vas skalp svrbi, osećate neku težinu, a šamponi vam ne pomažu, to i ne treba da vas čudi - verovatno su vam pore na skalpu začepljene od sebuma, prljavštine i naslaga preparata za stilizovanje kose.

Malo smo istraživali i pronašli jednostavan način da očistite začepljene pore na koži glave, zbog čega će se rast kose neverovatno ubrzati.

Sve što vam je potrebno jesu tri tablete aktivnog uglja i malo običnog šampona. Tablete izdrobite pomoću kašike, pomešajte sa šamponom i ovom mešavinom istrljajte skalp. Nakon toga, operite kosu kao i obično.


Fenomenalne rezultate ćete videti već nakon mesec dana, a proces čišćenja pora trebalo bi ponavljati bar jednom nedeljno.


Isti efekat dobićete i ako umesto aktivnog uglja upotrebite morsku ili kuhinjsku so. Morsku so takođe treba usitniti pre upotrebe, a u slučaju soli ne treba da koristite šampon. Ako imate suvu kosu, so pomešajte sa kašikom biljnog ulja.

Napomene: Mešavina sa ugljem ne odgovara veoma svetloj i sedoj kosi, jer se boja aktivnog uglja teže ispira. Ako imate osetljivu kožu glave, umesto uglja i soli koristite šećer.

Kombinacija sa šećerom odgovara svim tipovima kose.
 

Vitka linija i posle 40. godine, iako se metabolizam usporava!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>