Ostalo

Sme�no

Tri neočekivane osobine na koje žene padaju

Koliko god mi to poricali, fizički izgled je prvo što će nas privući kod neke osobe. I dok muškarci padaju na žene savršenih oblina, duge kose, vitke linije i glatke kože, kriterijumi žena su ipak nešto drugačiji.

Tri neočekivane osobine na koje žene padaju



Saznajte na koje 3 neuobičajene muške osobine žene itekako padaju.

Indeks telesne mase

Istraživanja su pokazala kako je indeks telesne mase ženama itekako važan. Muškarci koji imaju skladno telo i BMI 20.85 najatraktivniji su ženama.

Naučnici objašnjavaju da je to povezano sa podsvesnom željom za zdravim i plodnim muškarcem. Ali ne smemo da zanemarimo ni seksi stomak, jer bez obzira na telesni indeks većina žena će radije izabrati snažnije muškarce nego žgoljave.

Noge

Dok muškarci maštaju o ženama dugih vitkih nogu, žene čine suprotno. Takođe je istraženo kako su ženama privlačniji frajeri kraćih nogu nego oni proporcionalni. Možda je reč o trendu fudbalera koji je zahvatio ceo svet ili jednostavno žene vole mišiće, a oni će se svakako više isticati na kraćim i jačim muškim nogama.

Ožiljci

Ožiljci su od pamtiveka ženama vrlo privlačni i seksepilni. Oni simboliziraju opasnost, hrabrosti i mušku snagu, a muškarac sa ožiljkom na licu, grudima ili leđima vrlo lako može proći kao opasni dečko što je još jedna popularna ženska fantazija.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>