Style

Ljubav

Astrologija: Šest paklenih dana u novembru! Prošlost nam se ponavlja!

Šta nam astrologija predviđa... Šest paklenih dana u novembru! Prošlost nam se ponavlja da bu naučili da ojačamo sebe i svoju veru u sebe. 

Astrologija: Šest paklenih dana u novembru! Prošlost nam se ponavlja! Svet Plus





4.11. Mlad Mesec u Škorpiji - Početak novog ciklusa, posvećen radu na sebi i spoznaja najdubljih emocija. Veoma važan period lične prisutnosti i svesnosti o transformaciji. Ljudima će biti jako važno da se povežu sa sobom i sa svojim emocijama. Najviše će uticati na vodene znakove : Ribe, Rakovi, Škorpije. Njima donosi velike promene po pitanju ljubavi i sredjivanje emotivnih odnosa. 


5.11. Merkur u Škorpiji - Jasno mislimo i možemo da proizvedemo nove odluke. Precizne stavove i bitne odluke za naredni period. U ovom periodu je potrebno da dublje uvidimo svoje misli i svoje sposobnosti jer od toga zavisi naš sadašnji trenutak. Ovaj Merkur u Škorpiji najviše pogoduje Škorpijama i Jarčevima jer će uspeti da reše zaostale probleme poslovnog tipa. 


 7.11. Venera u znaku Jarca - Emotivno zatvaranje i pomirenje sa sobom i svojim željama. Saturn vlada ovom Venerom, uticaj karmičkog duga. Potreban je rad na sebi i unutrašnjem ja. Mnogi od nas se susreću sa svojim dugovima, greškama, vratiće se neke ljubavi i neke osobe. Bitan je oprez i veliko preispitivanje. Najviše uspeha u ljubavnom smislu imaće Device i Rakovi. Device ulaze u mirniju fazu emotivnog odnosa a Rakovi će konačno dobiti potrebnu podršku od partnera. 







19.11. Pun Mesec u Biku - kulminacija strasti i ljubavi, potpuno okretanje materijalnom svetu da bi se razumeo sadašnji trenutak. Jaka poruka ovog Punog  Meseca jeste BITI SVOJ, koju osećaju najviše fiksni znaci: Lavovi, Bikovi, Škorpije i Vodolije. 



22.11. Sunce u Strelcu - Počinje sezona Strelčeva i tada imamo ogromni priliv nove energije i potpuno oslobadjanje svega negativnog. Povratak osećaja nezavisnosti i velika želja da radimo i da se posvetimo nekim novim planovima. Strelčevi će imati jako zanimljiv solarni horoskop jer će moći da ostvare svoje želje u vezi posla, novca, edukacija i putovanja.  
Srećan rodjendan svim pripadnicima ovog znaka. 



 27.11. Saturn sekstil Hiron - prošlost nam se ponavlja da bu naučili da ojačamo sebe i svoju veru u sebe. Saturn od nas traži da se posvetimo sebi i svojim problemima, da ne zanemaruje sve ono što nas žulja i boli, da budemo u skladu sa sobom i svojim obavezama. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Naj žena

Povezane vesti:


>