Zadruga

Parovi

Biljana Dragojević: Dejan se nama javljao samo iz prodavnice!

Biljana Dragojević otkrila je jedan detalj koji je svima promakao, a ticao se braka njenog sina Dejana sa Dalilom! Dejan se nama javljao samo iz prodavnice!

Biljana Dragojević: Dejan se nama javljao samo iz prodavnice! Screenshoot/Youtube




Biljana Dragojević je svom sinu Dejanu, koji sa njom ne razgovara, dala podršku došavši kao gost kod Dušice Jakovljević na televiziji Pink.


Dok je pričala o tome kako je i na koji način Dejan postao blizak sa ocem, istakla je detalj koji vam je možda promakao. 

Naime, poznato je da je Dejan Dragojević sa Dalilom živeo u kući koju su sagradili i to daleko od Veternika, pa je svojoj porodici nije ni javljao. No, i kada bi okrenuo telefon, to bi bio samo momenat iz obližnje prodavnice, što je u Biljani probudilo sumnju da nešto nije kako treba, pa je skrenula Goranu pažnju proveri šta se tu dešava.

- Dejan nije mnogo kontaktirao sa ocem, ali kako je tačka stavljena na nas, tako se on sve više okretao ocu. Ja ne dozvoljavam nikakvu manipulaciju, moj suprug bivši je želeo samo da bude prisan sa njim, pa je zbog toga neke stvari tolerisao. Ja sam mu rekla da obrati pažnju kako je Dejanu tamo, jer se nama Dejan nekada javljao samo iz prodavnice, meni je to bilo sumnjivo. Vidim da Dejan više ni oca ne spominje, govori kako je sam - otkrila je Biljana Dragojević.



 Ja imam pravo da kažem svoje mišljenje, nisam bila za to da Dejan bude sa Dalilom, kao i David sa Aleksandrom. Stavili su neku ljagu na mene, ali ja tu ljagu nemam. David je bio jako srećan kad je Dejan rekao "Hvala" za stvari, svi se nadamo da će se Dejan vrati u normalu i da bude kao pre - dodala je Biljana.









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>