Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop za period od 8. novembra do 14. novembra 2021. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Apetiti vrlo variraju u ovoj nedelji. Čas ste vrlo umereni, čas trpate hranu u sebe kao lopatom. U stvari, dosta toga će zavisiti od vaših osećanja, od toga koliko ste u skladu sami sa sobom. Pa je tako moguć I drastičan pad težine, ali I to da nabacite kilograme očas posla.

Ljubav

Sve je kao dobro, a u stvari baš i nije. Niste vi loše, niste baš ni nezadovoljni u potpunosti odnosom sa partnerom, samo…..E sad, šta je to „samo“ – to već vi znate. Možda ste se smorili jer nema dovoljno vremena i prostora za vas dvoje. Možda ste se smorili zato što vam se čini da je vaš odnos nekako suviše statičan, jedno te isto u krug. Možda ste se smorili zato što je partner nervozan, isključiv, ljubomoran, možda zato što vam čas daje pažnju a čas vas zanemaruje….Slobodne Vage – povukli ste se, zatvorili i podigli ograde oko sebe. Teško je dopreti do vašeg srca, iako ima pretendenata na njega.

Posao

Ko radi ne boji se gladi – rekoše Vage i sedoše da malo odmore. Posla i obaveza ima koliko nećeš, a vi ste čas odgovorni i u punoj brzini, a čas samo gledate u ono što trebate obaviti i pitate se gde da nabavite čarobni štapić da to rešite jer vas mrzi da se maknete. A kao za baksuz – sve obaveze teške. I važne. I stvarno im se treba posvetiti. Možete vi to, samo je potrebno da naterate sebe. Kad jednom krenete – videćete koliko ćete brzo rešavati sve situacije. Čuvajte novac, preterujete sa trošenjem.

Zdravlje

Mogući problemi sa želucem, sa hormonima, kostima, glavobolje.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Nakupile se planete u vašem znaku, donele vam energije na pretek – pa sada kod Škorpija imamo dvojake situacije. Ili, nošeni talasom te energije – zaboravljate da jedete, šta će vam. Ili pak – vrlo energično tamanite sve što stignete. Sa naglaskom na slatkišima.

Ljubav

Malo divnoće u odnosu sa partnerom, malo drame. Malo meda, malo otrova. Malo ljubavi da puca, malo ljubomore da pomuti mozak. Ček, prešla sam se – nije malo, nego mnogo. U ovoj nedelji živite sa voljenom osobom film – romantična i strasna ljubavna bajka sa elementima horora, psihološkog trilera, obojena dramom sa primesama komedije. Što bi rekla moja prijateljica – pevanje, pucanje i plakanje. Jedino što mogu sa sigurnošću da vam kažem jeste da vam neće biti dosadno. A ni partneru. Slobodni – e u ovoj nedelji će stvarno biti svega i svačega. Iznenađivaće vas, ali ćete i vi umeti da iznenadite. Muvaće vas, ali ćete i vi oho-ho biti aktivni. Slede vam neki nagli preokreti i neočekivani počeci.

Posao

U jednom momentu ćete upadati u totalno statično raspoloženje, smoreni dešavanjima i u fazonu – ja ne mogu više da se borim, stvarno, dosta mi je svega. U drugom trenutku ćete skočiti kao opareni i krenuti da čistite obaveze kao metlom, bićete nezaustavljivi. Dolaziće trenuci i dani kada će vas mrziti da progovorite i da se pomerite, ali i oni u kojima ćete pričati kao navijeni i trčati kao da vas đavoli gone. U prevodu – u čudnom ste periodu koji vas „krcka“. Ne dajte se pokrckati, ne odustajte od svojih ciljeva.

Zdravlje

Krcka kičma, krckaju zglobovi. Skloni ste i povredama.

 

STRELAC

Hrana

Sada, sa vrlo odmerenom I praktičnom Venerom u vašem polju ishrane bi bio pravi trenutak da podvučete crtu, vidite gde eventualno grešite i na neki lakši i lepši način regulišete to. Da se “uobročite” I uživate u kvalitetu, ne u kvantitetu.

Ljubav

Imamo više situacija kod vas. Na primer – trenutno ste više okrenuti sebi i nekim ličnim prioritetima a partner i njegove potrebe vam nisu baš na pameti. Druga strana može ovo pogrešno protumačiti i eto šanse za jednu ili više finih rasprava. Ili – previše ste opterećeni partnerovom vernošću pa sami sebi skačete po mozgu i samo tražite razlog da se pokačite sa dragim vam bićem. Ili – neko drugi vam se uvukao u misli, ponašate se čudno a partner to primećuje. Kako god okrenuli, neka bezveze nedelja je pred vama. Slobodni – malo tajni, malo strasti – mnogo komplikacija.

Posao

Energije zaista imate, to nije sporno. I kada bi vas gledali sa strane – rekli bismo – e, ova osoba tako lako i brzo i hitro završava sve, baš joj sve ide od ruke! No, naravno – vi znate da to i nije baš tako. Niko ne vidi koliko ste trenutno suštinski opterećeni svim dešavanjima. Koliko vas to mentalno i fizički crpi. Koliko se borite i sami sa sobom i sa okolnostima, ljudima. Ništa vam se ne daje lako i na tacni, oko svega morate da se natežete i borite. Ali, vi gurate dalje uprkos svim teškoćama i ostvarujete rezultate.

Zdravlje

Preumorni ste, opterećeni na svim nivoima. Zaista vam je potrebno više odmora.

 

JARAC

Hrana

Nemojte svojoj ishrani pristupati rutinski i zadovoljavati se jednoličnim obrocima. Oslušnite potrebe svog organizma i delujte u skladu sa tim. Potrebno vam je više južnog voća, više vitamina, ali i nešto kaloričnija ishrana koja će vam doneti dovoljno energije.

Ljubav

Venera je kod vas, došla da vam izruči svoje darove. Da više volite sebe, da više uživate u sebi ali i u odnosu sa voljenom osobom. Mars vas podržava i daje vam energiju, onu koja vam je potrebna da biste napravili prave promene i poteze u svom odnosu. Ne mogu da kažem da ovo sad znači da će sve biti savršeno, ali period pred vama jeste kvalitetan i odnosi koji su isto tako kvalitetni i stabilni – samo će se dodatno izgraditi. Slobodni – videćete i sami da će vas u narednom periodu „tražiti“ i prošlost i noviteti. Ali nije poenta u tome ko će VAS tražiti. Poenta je da niko neće moći da dođe do vas tek tako, moraće to dobrano da zasluži i pokaže svoje vrednosti.

Posao

I ta Venera i taj Mars (kao i Sunce i Merkur u Škorpiji) su dobri za vaš posao. Doneće vam motivaciju, doneće vam želje i mogućnosti da ostvarite ono što želite, doneće vam neke prilike, poboljšanja, promene – koje poodavno zaslužujete i čekate. I opet – ni ovde nema lakih stvari i čarobnog štapića. Imaćete vi obaveza preko glave, imaćete i problema da naplatite ono što ste uradili, može vas neko i zakidati i obezvređivati vaš rad. Ali i planete a i vreme sada jesu na vašoj strani.

Zdravlje

Vi, tako jaki – ipak ste osetljivi ovih dana. Naročito na promene vremena.

 

VODOLIJA

Hrana

I kod vas je jedan veliki šareniš kada je ishrana u pitanju. Čas vas Jupiter „mune“ pozitivom pa vam se otvore apetiti i samo manđate sve što stignete. A onda vas Saturn zacementira pa vam ili nije do jela ili nemate vremena za normalne obroke.

Ljubav

Partner vas povremeno prilično smara i umara. Naporan je. Ili vam ne pruža dovoljno. Ili non stop nešto drami i skače vam po živcima. E ne brinite – na isti način i vi delujete na drago vam biće. Kvalitetno otežavate život jedno drugom, što uopšte ne mora da ide kroz rasprave. Ne, može da se dogodi da se bavite partnerovim problemima i gubite snagu na to – ili da se pak voljena osoba trudi da oko nekih situacija pomogne vama a to ne ide lako. Slobodne Vodolije – ako vam Saturn da zeleno svetlo – krenuće brze aktivnosti suprotnog pola prema vama. Ako vam pak ne da – čekaćete, šta biste drugo.

Posao

U jednom trenutku ste puni optimizma. U drugom se smorite i zakucate za sve pare. Svi vas nerviraju i otežavaju vam. Ništa ne ide lako. Ništa ne ide brzo. Jedino što ide brzo jeste da se brzo iznervirate jer se dešavaju promene koje vam se ne sviđaju uopšte. Od vas svi očekuju čudo a vi ste umorni od toga da ispravljate krive Drine i izigravate mađioničara. Najradije biste povremeno pobegli…..ali nećete. Jer negde vam je jasno da je ovo period koji možda jeste težak, ali je istovremeno i period u kojem vi zaista pokazujete sve svoje kvalitete i iskačete iz mase. Prema tome, rmbajte. Isplatiće vam se.

Zdravlje

To opterećenje i stres su postali sastavni deo vaše svakodnevice. Odmarajte, potrebno vam je.

 

RIBE

Hrana

Malo ste neusklađeni sami sa sobom kada je ishrana u pitanju. Čim ste u društvu, osećate potrebu za jelom i prija vam sve ono što pojedete. Čim ste usamljeni ili nečim opterećen, nezadovoljni –  vaš apetit se u potpunosti zatvara i ni je vam ni do omiljenih jela…

Ljubav

„Prilično-neprilična“ nedelja je pred vama. Jer, istovremeno dobijate pozitivne podsticaje od strane voljene osobe i pregršt nekih lepih dešavanja, ali i nervozu, napetost, ljubomoru, sumnju, mogućnosti za snažne ali kratkotrajne rasprave. Obostrana tvrdoglavost, isključivost, inat i nespremnost za otvorenu komunikaciju – mogli bi napraviti problem, zastoj ili pak ćutanje u nekim partnerstvima. A šta će vam to? Zar nije jednostavnije da lepo sednete i popričate? Slobodne Ribe – vrlo aktivan period jer vam ljubavne šanse i ponude dolaze sa više strana. Samo ne treba žuriti, već lepo odmeriti šta zaista vredi.

Posao

Neke situacije na poslu su baš lepo krenule ili će pak krenuti početkom ove nedelje. To će vam stvarno dati motiv da se još više posvetite onome što vam je bitno. Nemojte se nervirati kada dođe do zastoja i promena – toga u ovoj nedelji jednostavno mora biti. Ti zastoji i te promene mogu vas usporiti na neko vreme, zakomplikovati vam poslovne situacije – ali ćete uspeti da ih prevaziđete. Posebnih problema može biti sa papirologijom i u dogovorima koji su vam od velike važnosti.

Zdravlje

Osetljivost.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>