Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop za period od 8. novembra do 14. novembra 2021. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

U ovoj sedmici prija vam sve što je konkretno  – konkretni ljudi, konkretna dešavanja, pa i „konkretna“ klopa. “Zimska” hrana već dolazi na dnevni red kod vas – i pošteno ćete uživati u njoj. A ukoliko na kraju obroka ide i parče torte ili kolača – još bolje.

Ljubav

Sve što može da vas stisne, stisnuće vas. Imaćete utisak da, kako otvorite oči pa dok uveče ne zaspite – samo bijete bitke, i tuđe i svoje. Doduše, neće biti ništa čudno ni ako se u snovima budete tukli, preskakali prepreke, nasrtali na zidove glavom. No, dok sve stiska – vi lepo možete da se stiskate sa voljenom osobom. Jer, jedino će taj tip stiskanja funkcionisati. Možete i da se pokačite i da nervirate jedno drugo za sve pare, ali čim strast izađe na dnevni i noćni red – sve će pasti u zaborav. Slobodni Ovnovi – vrte se neki oko vas. I vi biste nešto da uradite i da se zavrtite zajedno. Pa hajte, šta čekate?

Posao

Eh taj posao. Ja ne mogu da kažem da je u suštini loše, kad nije. Ali reći da vam je ova nedelja lagana – e to već nije moguće. Situacije na poslu, ali i ljudi sa kojima sarađujete – čas će vas „hladiti“ čas zagrevati do usijanja. Svo vaše strpljenje (ček bre koje strpljenje kod Ovnova?) – ono koje još uvek imate – biće na debelom testu. Ovo zaista jeste vrlo zahtevan period za vas, pogotovo što će komunikacija sa saradnicima biti povremeno na ivici sukoba. Ono što hoćete brzo – ide sporo. I obrnuto. Novac…troškovi

Zdravlje

Situacija se vrti oko hroničnih problema kod starijih, a respiratornih i urinarnih kod mlađih Ovnova.

 

BIK

Hrana

Trudite se da ne preterujete ni u čemu, ali to će tokom ove sedmice povremeno biti težak zadatak za vas. Pojačana je potreba za uživanjem u slatkim i slanim zalogajima – u stvari, potrebno vam je opuštanje, a to trenutno pronalazite najpre u hrani…

Ljubav

Nekim postupcima ili rečima partner će testirati vaše živce.Ili će vas iznenađivati – nekad pozitivno a nekad baš i ne. Ako ćemo da branimo drugu stranu, reći ćemo da joj ovih dana nije lako i da bi iz tog razloga mogli da joj progledate kroz prste, pogotovo što sada imate više nego dovoljno mogućnosti baš za tako nešto. E, ovo sa progledavanjem i povremenim oscilacijama – funkcionisaće kod onih koji su suštinski kao par ok. Kod onih koji nisu – imaćete osećaj da partner konstantno „atakuje“ na vas rečima i postupcima – a vi ćete umeti da uzvratite. Slobodni – svaki početak sada vuče strast ali i veliku težinu.

Posao

Vi ste super, obzirom da su svi oko vas ludi. Ili se pak ludo ponašaju. Čas su korektni, čas drame i prave od komarca magarca. Čas se normalno može komunicirati sa njima i dogovoriti, čas histerišu, menjaju planove, hoće-nećkaju se. A vi stojite na vr` neba I pitate se da li je moguće da sada samo vi funkcionišete normalno, da imate rešenje za sve, da ste stabilni i hladne glave. Pa, ispada da jeste tako. Vi i dalje nastavite da budete normalni, praktični, racionalni. I preguraćete ove dane. I ludake na poslu.

Zdravlje

Niste loše, ali niste baš ni savršeno. Sve vaš nešto po malo žiga i bolucka, kijate, kašljuckate.

 

BLIZANCI

Hrana

Imate vi sad preča posla nego da gubite vreme na pripremu obroka, mnogo više će vam odgovarati neki brzi, usputni zalogaji. No, ovo se može odraziti na vaše varenje, pogotovo u danima oko vikenda. U tom periodu vodite računa i o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje koristite.

Ljubav

U emotivnom partnerstvu u kojem ste – napravićete dva koraka, pa ćete se spotaknuti. Spotaknuti o reč, o postupak, o sumnju i ljubomoru. Partnerovu ili vašu, svejedno. Kad se prvi put spotaknete – sedite i rešite situaciju do kraja. Jer, ukoliko je budete ostavili da „visi u vazduhu“, to spoticanje vam ne gine svaki čas do kraja nedelje….a neki od padova mogu prilično ugruvati vaš odnos. Slobodni Blizanci – znate, ukoliko vam se neko dopada ili ste čak dobili „signale“ od te osobe – u ovom periodu nije suština da pojurite kao muva bez glave. Jer, sada zaista važi ono – što je brzo, to je i kuso. Kratko, bljesak i ništa.

Posao

Početak ove divnotne sedmice zatiče vašeg vladara Merkura u vrlo priljubljenom kontaktu sa Marsom u polju posla, kolega, obaveza. E sad – to priljubljivanje će vam dati ihaj haj energije – i ako je usmerite kako valja i umete da prepoznate trenutak da delujete – možete i ostvariti mnogo toga i biti baš zadovoljni rezultatima. Da ne pričam o tome da ćete umeti da motivišete i pokrenete i kolege. No. Ako tu energiju prihvatite kroz impulsivnost, bes, nervozu, svadljivost – sami sebi ćete zagorčati sedmicu.

Zdravlje

Boli kičma, bole jajnici, svaki čas trčkate u toalet, svaki čas se nešto posečete, ubodete, povredite….

 

 


RAK

Hrana

Ah te emocije….Upravljaju vam životom u potpunosti, pa i segmentom ishrane. Sada, kada ste emotivno baš potaknuti bi bio pravi momenat za promene, za nov režim ishrane, za dijetu. Videćete koliko ćete se bolje osećati.

Ljubav

Sunce, Mars i Merkur u polju ljubavi u prilično izazovnim aspektima – slobodnim Rakovima donose borbenu ljubavnu energiju. Čas sve znate ili osećate – čas vam ništa nije jasno, zablokirate se i ni makac. Emotivne šanse imate. Ljubavna iznenađenja vas mogu sačekivati iza svakog ćoška. Da li postoji šansa za ulazak u emotivnu priču? Ma da! Da li će se to i dogoditi? Evo nemam pojma, mnogo su vam zapetljani aspekti – i da istinski pokrenete neku priču, ona će bre da bude mnogo komplikovana i zahtevna. Zauzeti Rakovi – ne džapajte se oko gluposti ili zbog toga što ste oboje nervozni. Hajd kulirajte malo.

Posao

Intuicija vam govori jedno, a druge osobe i realnost pričaju nešto potpuno drugačije. Vaš unutrašnji glas se sada bori sa ograničenjima koja su mu nametnuta, a to je šteta – jer, on jeste u pravu i vodi vas na pravu stranu. Kreativnost vam je izuzetna, ideje koje imate sada jesu dobre. U međuvremenu – čeka vas puno posla i dosta obaveza – za neke od njih ste svesni da ste ih zapostavili i da su se lepo nagomilale – a to sada sve treba rešavati i ispeglati. Možete imati par „kikseva“ u poslu – proveravajte sebe češće.

Zdravlje

Pojačan nivo stresa, uznemirenost. Kao da sve treperi u vama.

 

LAV

Hrana

Vi ćete se lepo zaokrugliti u ovom periodu ukoliko ne budete krenuli sa promenama u načinu ishrane. A gde ćete bolju nedelju za tako nešto nego što je ova? Ukoliko vam se ne dopada odraz u ogledalu i osećate se teško – pa vreme je da nešto menjate, zar ne?

Ljubav

Kontradiktorna ponašanja i osećanja između partnera i vas na tapetu su ove nedelje. Čas ste odlično, čas se diže dževa oko sitnica, čas imate sto i jednu stvar da kažete jedno drugom, čas dolazi do ćutanja i zatvaranja, čas se mrzite a čas volite. Kroz sve ovo se provlači velika količina strasti, a strast kao strast – kako je i gde je usmerite, tako će vam i biti. Sve dok se te iste strasti ne otržu kontroli i dok postoji poštovanje između vas dvoje – dobro je.Slobodni – poslovni segment, svakodnevica i bliža okolina – daju prostora za emotivna dešavanja. Biće iznenađenja, biće naglih preokreta i zanimljivih dešavanja.

Posao

Poslovni segment donosi težinu, nemire, preokrete i mnoštvo reči i informacija koje vam neće lepo „sesti“ na želudac. Imaćete mnogo zahtevnih obaveza i trošiti veliki deo svoje energije. No, nije sve tako crno – neki tip poboljšanja, pomeranja, pokreta – trebao bi u ovoj nedelji već da bude vidljiv. Da li će se on odraziti kroz segment finansija ili kroz neke povoljnosti koje vam dolaze – videćemo. Poštujte one sa kojima radite i koji su vam nadređeni – bez obzira da li vam se sviđa njihov način funkcionisanja.

Zdravlje

Zahtevan period za vas u kojem se morate odgovornije odnositi prema sebi.

 

DEVICA

Hrana

Potrebni su vam redovni i izbalansirani obroci. Bilo kakvo „iskakanje“ dovešće ili do smanjene energije ili do toga da se osećate teško i naduveno. Što više svežeg voća i povrća, što više vitamina . Zdrava ishrana vam je sada neophodna.

Ljubav

Vaše reči i postupci sada zaista imaju veliku snagu. Baš iz tog razloga – dobro ih odmerite i gledajte na koju stranu i kako ćete ih „pustiti“ kad su vaša partnerstva u pitanju. Takođe, vaša energija je sada prilično isključiva, dramatična, nabijena jakim emocijama (ali i strahovima). Pokušavam da objasnim da lako možete napraviti problem bez problema. Da od sitnice možete napraviti raspravu i uneti tenziju u odnos sa voljenom osobom. Slobodne Device – u vašem ljubavnom životu se sve može dešavati brzo i biti obojeno jakim strastima. Nisam sigurna da je za vas pametno da sada ulazite u ljubavne priče.

Posao

Čeka vas sedmica u kojoj ćete juriti, pričati, dogovarati se, sastančiti. Čeka vas sedmica u kojoj će od vašeg fokusa na ono što radite i sposobnosti da sve uklopite i organizujete – zavisiti i koji i koliki uspeh ćete požnjeti. Takođe, čeka vas sedmica u kojoj će vas mnogo toga usporavati, menjati vam planove, tumbati se, sedmica u kojoj će se voditi teške priče i zahtevni dogovori. Sedmica u kojoj ste borbeni i puni energije – no, ne zalećite se i ne budite impulsivni. Uključite mozak, on vam je sada saveznik.

Zdravlje

Premorenost. Mogućnost povreda. Potreba za oprezom u saobraćaju. Osetljivost grla.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>