Style

Ljubav

Škorpija vas može zamrzeti zbog ovoga!

Škorpije su samouverene, snalažljive i snažne. Znaju kako da uspeju, ne beže od napornog rada... Međutim, postoje i neke stvari koje im nije pametno govoriti, jer Škorpija vas može zamrzeti zbog ovoga! 

Škorpija vas može zamrzeti zbog ovoga! Svet Plus


1. Lažeš

Škorpije ne mogu podneti kada ih neko laže. Isto tako, laganje sa njihove strane smatraju gubitkom vremena. Situacije u kojima moraju lagati (što će učiniti samo ako im je do nekoga jako, jako stalo) su im nepodnošljive. Kada nekoga uhvate u laži, jako će se potruditi razotkriti istinu jer veruju da jedna laž vodi prema drugoj laži. Zato, optužite li škorpiju za laž, verovatno će dobro razmisliti zašto vas je uopšte pustila u svoj život.2. Mogu li ti verovati?

Ako nešto ovakvo kažete škorpiji, povredićete mu ponos, principe i čast. Škorpije su odane i zaštitnički nastrojene osobe kada su u pitanju oni do kojih im je stalo. Isto očekuju zauzvrat, a pitanje možete li im verovati smatraju promašenim i viškom.3. Vjeruj mi

Čim čuju rečenicu "veruj mi", škorpijama se pale njihove posebne antene. Njima nije dovoljno samo reći "veruj mi". Škorpije moraju znati sve, pate od toga da su dobro informisani, a onda su oni sami ti koji će odlučiti da li će verovati ili ne.4. Zašto trošiš vreme na osvetu?

Niko ne zamera kao škorpije. Zato im je teško zaboraviti ili oprostiti. Ako ste napravili nešto zbog čega vam škorpija više ne veruje, učiniće sve da vam se osveti i u ovoj situaciji će biti jako strpljiva. Čekaće koliko god je potrebno da napravi šta je zamislila.


5. Intimnost nije toliko bitna

Intimni odnosi škorpijama su jako bitni. Vide ih kao oblik umetnosti čiju vrednost niko ne sme umanjivati. Potrebna im je u životu, i pomoć nje izražavaju one emocije koje rečima ne mogu izreći. Osim toga, intimni odnosi u njihov život donose zabavu bez koje ne mogu i ne žele.6. Moj način je bolji

Škorpije imaju sposobnost da obave sve što je potrebno, ali na svoj način. I ne vole da se drugi petljaju u način kako će nešto srediti. Oni su perfekcionisti, ali posebna vrsta perfekcionista. Bitno im je obaviti šta je potrebno i bitno im je da to obave isključivo onako kako su oni zamislili bez sugestija sa strane.7. Hobiji su ti važniji od mene

Škorpije su strastvene oko stvari do kojih im je stalo. Strast je njihov pogon i svemu što vole su maksimalno posvećeni, pa tako i svojim hobijima. To ne znači da im je manje stalo do vas nego do hobija - to samo znači da svemu pristupaju jednako fokusirano. Rečenice poput ove samo će ih izbaciti iz takta jer ne vole da ih netko kontroliše ili pokušava promeniti.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>