Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop za period od 1. novembra do 7. novembra 2021. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Vaša ishrana će početkom nedelje biti sastavljena od lako svarljivih namirnica I jednostavnijih obroka. No, kako se bude išlo ka kraju sedmice, apetiti će se otvarati a samim tim I želja za većim unosom mesa, mesnih prerađevina, sireva, slatkiša.

Ljubav

Mars, vaš vladar – prešao je u znak Škorpije, svoje sedište. Njegova simbolika ovde je – tiha, ali moćna i nesagledivo snažna i uporna voda – planine urušava. Ali…..vi nit ste tihi nit ste voda, pa kako ćete se snaći sa ovom energijom – videćemo. Da je ovo mesto vaše borbe, jeste. I očigledno je da ćete se u narednom periodu boriti i za odnos u kojem ste, ali i za sebe. Strasti jačaju, ali jača i tvrdoglavost. Moguće jače rasprave sredinom nedelje. Slobodni Ovnovi – Venera prelazi u vaše poslovno polje i znak Jarca. I sada i u narednom periodu – doneće ljubavna dešavanja kroz posao, ali će doneti i podsećanja.

Posao

Ta Venera u vašem polju karijere sada će vam ići na ruku. Jer, sada se može raditi na poboljšanju finansija kroz napredovanje, kroz neke poslovne povoljnosti, pa čak i unapređenja ili dobijanje kvalitetnijih poslovnih angažmana. Borićete se za svaki dinar, u to ne sumnjajte i te borbe neće biti ni malo jednostavne. Već neko vreme postoji animozitet između vas i nadređenih (ili osoba koje su sebi dale za pravo da smatraju da je skroz ok da vam sole pamet). To će se sada samo produbiti.

Zdravlje

Nemojte raditi protiv sebe. Koristite svaki trenutak za odmor i punjenje baterija.

 

BIK

Hrana

Venera, vaša vladarka – ulazi u znak Jarca koji vam je po energiji srodan,  pa bi bio pravi trenutak da se vaša ishrana izbalansira. Sa svog menija sklonite namirnice koje opterećuju varenje a okrenite se ishrani sa dosta povrća,  namirnica bogatih gvožđem. Prijaće vam i mlečni proizvodi.

Ljubav

Sunce, a sada i Mars u tranzitu kroz vaše partnersko polje (tu će i Merkur da se nacrta za vikend) definitivno će baciti akcenat na bikovske partnerske odnose. E sad, sve u zavisnosti od toga kakav je temelj vaše emotivne priče – situacije će se odvijati na dalje. Kod onih gde je taj temelj solidan – samo će se dodatno pokrenuti dešavanja, partner će biti aktivniji i možda čak „gurati“ vaš odnos ka definisanju, ozbiljnim promenama. Kod onih gde temelj klacka – ulazite u period nesuglasica, ljubomore, pritisaka i problema. Slobodni Bikovi – suprotni pol će se aktivirati prema vama. Da li će vam prijati – ne znam.

Posao

Vrlo, vrlo dinamična nedelja. E sad, koliko ste vi željni dinamike u ovom trenutku ja zaista ne znam, ali dopadala vam se ona ili ne – tu vam je, pa se snalazite. „Troše“ vas i mentalno i fizički ovi dani ali vam sa druge strane donose jake aktivnosti u poslovnom segmentu a kod nekih čak i najavu poslovnih putovanja. Šefovi i poslovni saradnici će biti prilično zahtevni – jeste da ćete vi sve to uspevati da ispunite i odradite obaveze kako treba, ali će vas ovo smarati pogotovo ako ne bude adekvatno plaćeno.

Zdravlje

Nešto ste „na pola“ u ovoj nedelji, bar do vikenda. Čuvajte grlo i pluća. Odmarajte.

 

BLIZANCI

Hrana

Možete nabaciti tokom ove nedelje poneko kilce…To I nije toliko strašno, ide zima, treba jačati imunitet – ali ipak gledajte da ne preterujete sa slatkišima, testima, konzerviranom hranom. Pogotovo što u ovoj sedmici možete povremeno imati probleme sa varenjem.

Ljubav

Nadam se da ste period koji je iza vas i koji će potrajati još koji dan u ovoj sedmici iskoristili na pravi način – uživali sa partnerom, rešili neke nedoumice, posvetili se jedno drugom i zajedničkim pitanjima koja su vam od važnosti. Jer, uskoro ulazite u truckavu zonu, zonu u kojoj se mogu javljati problemi i takođe – zonu u kojoj će vaš poslovni segment jako uticati na vašu svakodnevicu sa partnerom jer će vam donositi nervozu i osećaj pritiska. Slobodni Blizanci – emotivni interes postoji, ali postoji i nemir povodom osobe koja vam se dopada i sa kojom se nešto pokrenulo. Moguć zastoj u komunikaciji.

Posao

U vašem polju obaveza, odnosa sa kolegama i poslovne svakodnevice – smestili su se Sunce i Mars, a krajem nedelje tu ulazi i vladar vašeg znaka, Merkur. Ok, sve ovo govori o posvećenosti poslovnom segmentu, o prilikama koje jesu tu i intenzivnim dešavanjima u ovom sektoru. No, napeti aspekti od strane Saturna, velikog kočničara i Jupitera koji u ovom trenutku služi samo kao levo smetalo – govore da će se od vas zahtevati mnogo, da ćete biti opterećeni poslom i odnosom sa saradnicima.

Zdravlje

Respiratorni sistem je i dalje posebno osetljiv. Stariji – sklonost aktiviranju hroničnih tegoba.

 


RAK

Hrana

I sami znate da vaš apetit zavisi od vaših raspoloženja, a ona će u ovoj sedmici biti jako promenljiva. Generalno gledano – trebali biste da izbegavate zaprške I začine, peciva od belog brašna I da umanjite unos slatkiša.

Ljubav

Nešto što nije rešeno, izrečeno ili dovršeno do kraja – naročito kod Rakova u bračnim zajednicama i dužim emotivnim pričama – u ovoj nedelji može izaći na dnevni red i doneti opterećenje. Generalno gledano – tranzit planeta kroz znak Škorpije i vaše polje ljubavi i uživanja daje vam mogućnost da partneru i vama prijaju ovi dani – ali ipak je sve ovo obojeno nekim pritiskom i težinom – možda je to težina svakodnevice, a možda i težina koju oboje nosite u sebi. Slobodni Rakovi – kreni stani situacija kod vas. Dešavanja ima, ali vam se ona daju na kašičicu ili vi ne možete u potpunosti da se opustite.

Posao

Početne faze u dogovorima ili u obavljanju bilo koje poslovne obaveze mogu biti obojene nervozom, pritiskom ili velikim preprekama. No, i pored napora i komplikovanosti koje sada ne možete da izbegnete u prvom momentu – ipak je uspešan period ispred vas, jer vam daje šansu da konačnica bude po vašem ukusu i zadovoljavajuća. Budite organizovani i fokusirani na svoje dnevne obaveze – ne preskačite ih i ne ostavljajte za drugi put. Koncentracija vam je nešto lošija u ovoj nedelji, postoji mogućnost grešaka.

Zdravlje

Uglavnom sitnije tegobe, zdravstvena situacija je krenula na bolje.

 

LAV

Hrana

Vodite računa o tome šta jedete, a to će vam biti nešto teže u ovom periodu. Apetit je dosta jak, zato izbegavajte namirnice za koje znate da su teške za vaš stomak I da će vam doneti probleme sa varenjem. Ne jedite na brzinu I preskačite grickalice.

Ljubav

Prenaglašen znak Škorpije vam nikako ne prija. Jer, tera vas da sabirate, oduzimate, razmišljate – a ne da vam da se opustite i uživate. Izvlači iz vas na površinu ono što ste duboko zakopali, traži da nešto promenite i kod sebe i u odnosu sa partnerom. I vi ste svesni da je promena neophodna, ali u ovom trenutku ne znate šta i kako da uradite. Kod Lavova u braku ili u dužim vezama mogući su problemi u okviru porodice i tenzija koja dolazi sa te strane. Slobodni – želje i potrebe su sada izuzetno jake. I mogu biti čak i obojene prošlošću. Postoji osoba koja vas neodoljivo privlači, ali se lomite šta uraditi sa njom.

Posao

Muči vas finansijski segment, muči vas nesigurnost u to šta i kako dalje. Imate osećaj da ništa ne može lagano i bez problema – sve što radite ili ono čemu morate da posvetite pažnju – ide izuzetno sporo i komplikovano sa mnogo otežanja. Neki pomaci se jesu napravili u prethodnom periodu, ali na rezultate bar one prave ćete morati još da sačekate. Ukoliko ste privatnik – trenutno niste u sjajnoj situaciji, tražite način da promenite nešto u svom funkcionisanju i pribavite sebi jaču finansijsku sigurnost.

Zdravlje

Hronični problemi. Takođe – kuća i ukućani vam odnose dosta energije.

 

DEVICA

Hrana

Svoju ishranu u ovoj sedmici pojačajte povrćem, naročito celerom, šargarepom, kukuruzom, kupusom. Biljna vlakna su vam neophodna za pravilan rad želuca, pa u obzir dolaze i raznovrsne integralne žitarice. Umanjite unos mesa, a ribu možete jesti u neograničenim količinama.

Ljubav

Čas lepo, čas baš i ne. Period jeste šaren u vašim partnerstvima, ali sa više truda i posvećenosti – možete ga skockati da ugodite i voljenoj osobi i sebi. U danima oko mladog Meseca neke neprijatne priče mogu biti pokrenute. To može biti nešto o čemu ste već razgovarali ranije sa voljenom osobom pa niste došli do rešenja, a mogu biti i tajne i sumnje – bilo da se vezuju za voljenu osobu ili za vas. Vi lično ulazite u period kada ćete biti skloni tome da krijete, ali i da otkrijete sve ono što partner eventualno čuva samo za sebe. Slobodni – više osoba je zainteresovano za vas. Koliko ste vi zainteresovani – zaista ne znam.

Posao

Vaše polje komunikacije, pokreta, kraćih putovanja, seminara, dogovora jako je naglašeno tranzitnim Suncem i Marsom, a od vikenda je tu i vaš vladar Merkur. Period koji je pred vama donosi vam užurbanost, brz tempo dešavanja i promene koje će od vas zahtevati posvećenost i fokusiranost. U ovoj nedelji ćete imati problem sa organizacijom obaveza – koliko god vi želeli da postignete sve, to će biti nemoguće za izvesti. Odnos sa kolegama i saradnicima može biti naporniji nego inače.

Zdravlje

Problemi sa varenjem, leđima i urogenitalnim traktom.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>