Zadruga

Parovi

Vladimir Tomović o bivšoj: Stanija je jadna i izmučena, mizerija od žene!

To je devojka koja je pljunula na sebe stotinu puta, i na sebe, i na mene, rekao je nekadašnji zadrugar o bivšoj. Stanija je jadna i izmučena, mizerija od žene...

Vladimir Tomović o bivšoj: Stanija je jadna i izmučena, mizerija od žene! Screenshoot/Instagram
Vladimir Tomović nakon raskida veze nije ostao u dobrim odnosima sa starletom Stanijom Dobrojević, zbog čega oboje u javnosti iznose prozivke na račun onog drugog.


Stanija je tokom svog poslednjeg učešća u zadruzi navela upravo Vladimira kao "muškarca sa kojim je imala najgori seks", a on joj je sada uzvratio još žustrije.

Vladimir Tomović je izneo novi niz prozivki na njen račun, otkrio da je Stanija navodno želela njegovo dete i poručio joj da "može da igra prljavije od nje".

- To je devojka koja je pljunula na sebe stotinu puta, i na sebe, i na mene. Svašta je izjavljivala, da sam najgori muškarac. Ona je za mene prošla priča, nebitna. Jadna i izmučena devojka, mizerija od žene - započeo je.


- Stanija je želela da mi rodi dete. Ovo je isti onaj muškarac kog si terala da opšti sa tobom gde su vrata otvorena pored sobe tvoje majke. Ja mogu još prljavije da igram, ne zaboravi da pamtim mnogo bolje od tebe, sa zadovoljstvom ćemo se igrati tvoje igre - rekao je Tomović u emisiji "Đir sa Memom".

Tomović se oglasio nakon što je emisija emitovana, te poručio da to nije kraj.

- Dosta sam ćutao. Nisam rekao sve, ali sam rekao dovoljno. Ako nastave da laju, ja ću sve crno na belo. Fukara iz Zadruge 5, koja je bila unutra ili je još tamo, svakodnevno o meni laje. Neću to dozvoliti - napisao je Vladimir i dodao:

- Kod mene je sve dokumentovano, tako da ako nastave, eto veselja za široke narodne mase. Do tada samo ovoliko - poručio je Tomović.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs


>