Zadruga

Parovi

Mladen raskrinkao Dalilu: Uvek je bila neverna!

Mladen raskrinkao Dalilu, otkrio njene mračne tajne! Uvek je bila neverna, kaže njen bivši i dodaje da je sve to planski urađeno! Dalili su takvi muškarci dosadni...

Mladen raskrinkao Dalilu: Uvek je bila neverna! Screenshoot/Instagram




Bivši dečko Dalile Dragojević, Mladen Vuletić nije iznenađen njenim ponašanjem u rijalitiju i time što hoće da okonča brak sa Dejanom Dragojevićem, jer tvrdi da je na tu priču stavljena tačka još pre dve godine.


Ma, to je sve planski urađeno. Dalili su takvi muškarci dosadni koji će non-stop da je pitaju da li je gladna, žedna, da li joj nešto treba, ma idi, bre. Ona voli kad muškarac lupi rukom u sto, da se posvađa. Čak kad je čula da sam je kao varao, napravi haos, frku, ma ispadne skroz ludilo, ali onda opet se primiri i padne mi u zagrljaj. Pa ne bismo se u jednom momentu i verili da nije bilo tako - započinje on izlaganje za Svet i dodaje da smatra da njegova bivša verenica navodno sve radi iscenirano.


- Taj brak koliko ja znam ne funkcioniše već dve godine. Zavukli su se kod nje tamo u selo, kao imali mir idilu, ma važi. Dalila voli gužvu, haos, dešavanja. A trebao je da se desio ovaj rijaliti, kako bi ga okončala pred kamerama i profitirala od toga, jer da se razvela izvan kamera to ne bi bilo to. Ona i ja smo se sve vreme čuli, dopisivali dok nije ušla u rijaliti - tvrdi Mladen.









Mladen otkriva i da se ljubio sa Dalilom kad je bila u braku sa Dejanom.

- Bili smo u "Parovima", na bazenu smo se jedno veče opustili i ljubili. Niko nije video, tamo znam svaki ćošak. Samo je u jednom momentu Nina Prlja videla da se nešto dešava. Kad je progovorila na tu temu, Dalila ju je lupila da ova samo što nije progutala svoj jezik. Za to vreme Dejan je bio u spoljnom svetu kao njena podrška. Ne znam da li je bila još sa nekim muškarcem, sem mene, dok je bila u braku, ali kad jednom prevariš, što ne bi opet - rekao je Vuletić za "Svet", prenose mediji.

 

Dragojević teško podneo gledanje klipova, a onda se i nasmejao!

Evo kako je Dalila govorila o svom braku: Najsavršeniji na svetu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>