Region

Svet

Devin tužio i majku i Miroslava Ilića!

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, godinama je na sudu zbog tvrdnji da je njen sin Devin Antonović biološki sin pevača. Devin je tužio i majku i Miroslava Ilića!

Devin tužio i majku i Miroslava Ilića! Screenshoot/Facebook
Mirjana Antonović je sada odlučila da pojasni više stvari koje se tiču suđenja, te pritom otkrila i da je sin tužio i nju:


"Nisam ja ta koja tužim Miroslava. Devin je odlučio da tuži i mene i Miroslava Ilića kad je saznao istinu. Na sudu sam i da se branim i da pružim sinu podršku. Nisam tu da promovišem knjigu, niti da tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u mnogo mlađim godinama." - navela je ona na Fejsbuku."Ja sam odavno digla ruke i shvatila da se u Srbiji teško dolazi do pravde. Da ima pravde ne bi proces uzeo toliko godina da dete odraste, da pomru svedoci i da već treći sudija iznova počinje proces. Da ima pravde sud bi imao moć da naredi gospodinu Iliću da priloži DNK. Da postoji pravda, bili bi kažnjeni svi koji se pojave pred sudiju i lažno svedoče. No, moj sin i dalje veruje da će na kraju, protiv svih sila, ipak pravda pobediti i u Srbiji." - dodala je Mirjana.

"Nemojte zaboraviti da je ovaj proces počeo pre 14 godina. Tačno je da Devinu više nije potreban otac, ali mu je i dalje potrebna istina i pravda. Potrebno je da buduće generacije znaju svoje korene. Sve ovo je zahvatilo veću svrhu. Izbliza narod ima priliku da posmatra kolika je potreba za izmenu ovog zastarelog zakona, koji ugrožava majke i nedužnu decu. Zakon za obavezni DNK je aktuelan u svim modernim zemljama, a još uvek nije u Srbijii." navela je Mirjana.

 

 

Milica Dabović očajna! Pustite me da odmorim dušu svoju! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>