Region

Svet

Region

Od autora serija Meso i Kosti: Advokado! (VIDEO)

Od autora serija "Meso" i "Kosti" stiže serija "Advokado"! Ova neobična komedija bavi se borbom pojedinca da se otrgne od nametnutih stereotipai konzervativne sredine koja kritički posmatra sve odluke koje odudaraju od tradicionalnih. 

Od autora serija Meso i Kosti: Advokado! (VIDEO) Promo
Ljubomir Bandović, Mirjana Karanović, Jasna Đuričić, Branka Katić, Nikola Kolja Pejaković, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Bojan Dimitrijević i – Mira Banjac! Ovi glumački velikani čine samo deo neponovljive ekipe koju ćemo uskoro gledati u u novoj RTS-ovoj seriji „Advokado“.

Ako dodamo i podatak da je pomenute glumce okupio scenarističko-rediteljski dvojac koji stoji iza hit serija „Meso“ i „Kosti“ (Kolja Pejaković/Saša Hajduković), kao i to da se radi o komediji - jasno je da je pred nama TV štivo vredno pažnje. Serija „Advokado“ prati zgode i nezgode glavnog junaka Brane (Bandović) i njegovog vernog saputnika Belog (Pejaković). U središtu radnje su njihovi prijateljski i porodični odnosi, tipični za balkansko podneblje. Ova neobična komedija bavi se borbom pojedinca da se otrgne od nametnutih stereotipa i konzervativne sredine koja kritički posmatra sve odluke koje odudaraju od tradicionalnih. 


Komediju „Advokado“ uskoro gledamo svakog radnog dana na prvom programu RTS. Delo je nastalo po scenariju Nikole Pejakovića Kolje, a u režiji Saše Hajdukovića i Pejakovića, u koprodukciji RTS-a i Bosonoga produkcije.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>