Region

Svet

Bora Đorđević, Dubravku dugo nagovarao da objavi njenu fotografiju!

Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja Čorba", svoju suprugu Dubravku dugo nagovarao da objavi njenu fotografiju u svojoj knjizi. Njih dvoje nedavno su snimljeni zajedno.

Bora Đorđević, Dubravku dugo nagovarao da objavi njenu fotografiju! Screenshoot/Instagram
Muzičar Bora Đorđević sreću je pronašao pored treće supruge Dubravke Milatović, koja je od njega mlađa 28 godina. Iako se ona retko pojavljuje u javnosti, sada ju je ekipa jedne emisije snimila u njegovom društvu.


Ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je Boru sa 28 godina mlađom suprugom na putu ka gradu, gde su svratili na ručak u jedan prestonički restoran. Ono što su mnogi primetili je to da frontmen grupe "Riblja Čorba" otežano hoda. Bora je nedavno bio primljen u Urgentni centar zbog uroloških problema, ali nakon pregleda lekara ustanovljeno je da može da bude otpušten na kućno lečenje.


Inače, pre Dubravke, Bora je bio u braku sa Draganom koja je po njihovom razlazu tragično skončala u martu 2007. godine.

Nakon toga mislilo se da je Bora stavio tačku na emotivni život, ali roker se 2010. zaljubio u Aleksandru, koja je ubrzo postala njegova druga supruga. Međutim, razveli su se 2014. godine, a onda je počela romansa sa Dubravkom. Bora je rekao da je ona njegova poslednja ljubav.


- Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u mojoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost. Mada, to je teško, prate me novinari i pišu svašta - kazao je Bora jednom prilikom za "Stori".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>