Zadruga

Parovi

Tara Simov: Dobar je Ša čovek, ali mene je kratko držalo! (VIDEO)

Tara Simov i MC Aleks sedele su u pušionici i razgovarale o Nenadu i porukama koje je slao Bajićevoj. Dobar je Ša čovek, ali mene je kratko držalo, a mnogo nas je koštalo...

Tara Simov: Dobar je Ša čovek, ali mene je kratko držalo! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
- Bili smo zajedno kad ti je pisao te poruke, sad saznajem - rekla je Tara Simov.

- Rekla sam nema šta da izgubiš - dodala je Aleks, a Sandra Rešić je počela nekontrolisano da se smeje.


- Meni je simpatično da moj dečko, dok je bio sa mnom, napiše poruku - nastavila je Simova, praveći se da se nije uvredila.

- Ja sam napisala da nema šta da izgubi. Da ne ispadne sad, da izađe ili dečko uđe...Nije ništa u smislu muvačine - objašnjavala je Bajićeva, a onda je Tara počela da se otvara.

- Sad mi je lakše što sam ga ostavila...Nekad me grize savest, jer znam šta je sve izgubio.MC Aleks je pokušavala da joj objasni da između njih nije bilo ništa, te je rekla da mora da podvuče da ona i reper nikada ništa nisu imali.

- Javljao ti se dok je imao devojku, nemoj da me zaje*avaš - pričala je Tara kroz smeh, a Aleks ju je ubeđivala da nije imala nikakav cilj.

- Ja sam veliki psiholog, protumačila sam tri puta(intervju)...Ako neko poznaje njega, ja sam, a i narod. Razumem, on je to uradio iz kurtoazije. Nikad nisam uzimala telefon da mu čitam - nastavila je Tara.

- Ja sam ostavila te poruke za ne daj Bože...Majka mi vodi Instagram, rekla sam ako bude nešto - dodala je Aleks.

- Grize me me savest za njegov brak, suprugu, grize me savest jer me mnogo voli. Nije on kurtozan čovek, hteo je rekaciju. Lepa si devojka, hteo je da ti se zahvali. Ne rade se te stvari kad nekog voliš...Krivo mi je malo što mi nije poželeo sreću. Dobar je on čovek, ali mene je kratko držalo, a koštalo nas je mnogo. Ja sam mogla da se perem - govorila je Tara.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>