Zadruga

Parovi

Zola ušao u rijaliti Zadruga pa javno optužio Anakondu i Anu Spasojević!

Lazar Čolić Zola ušao u rijaliti "Zadruga 5" pa javno optužio Anđelu Anakondu i Anu Spasojević da se bave najstarijim zanatom. Evo kako je Ana reagovala na to!

Zola ušao u rijaliti Zadruga pa javno optužio Anakondu i Anu Spasojević! Screenshoot/Youtube
Novinar je nastavio da ispituje Lazara Čolića Zolu u emisiji "Pitanja novinara", a želeo je od njega da sazna zašto je naveo da se Ana Spasojević i Anđela Anakonda bave najstarijim zanatom.


Javno si optužio Anakondu i Anu Spasojević da se bave prostitucijom - prokomentarisao je novinar.


"Imam podlogu, to sam čuo od svog dobrog drugara, koji je išao u Paraćin. Javila mi se Anakonda, ušli smo u priču vezano za nju, taj drug mi je rekao da je bio u Paraćinu, pili su, došlo im da zovu nekog. Nazvale cure, one došle, ja sam ispričao to što mi je čovek rekao... Normalno da su platili ljudi. To sam zaista čuo, ne video svoju Bosu... Ja sam to čuo, ne tvrdim. Ja samo mogu da tvrdim šta sam platio... Dali su im novac, nisu sigurno klikere... Sad ne znam šta je bilo, nisam tu detalje ispitivao." - ispričao je Zola.


Znači saznao si da se Anakonda bavi najstarijim zanatom, pa si je kontaktirao? - pitao je novinar.

Ne, ona je mene, a ja sam čuo da je Anakonda sa Anom došla kod čoveka koji ju je zvao za lovu. Ja ne mogu da tvrdim - dodao je Zola.


"Nije mi jasna reakcija Ane Spasojević, koja ne reaguje na ovo što Zola priča. Zola iz revolta priča šta mu je rečeno. Ana je možda ovo očekivala ulaskom Zole, pa je bila spremna kako da reaguje. Ali me ovaj govor tela njen ubeđuje da nije u pravu." - dodao je Mića.


Šta hoćeš da kažem? Rekla sam da nisam bila, da nije istina - pitala je Ana.

Brani sebe, bre! - pobesnela je Matora.

Zašto ne pitaš ko je taj, ko je platio? - istakao je Mića.


Ana je ponovo negirala Zolinu priču, a zatim otkrila zašto je optužila Čolića da ima plan da uzme Miljani pare.

Zola je stajao ispred restorana sa čovekom i rekao da će sa Miljanom da ima odnose još tri puta za 50.000 evra. Tu su bili bivši zadrugari, bila je Ermina, Anđelo, Sandra Rešić otišla je kolima. Nije video da sam ja tu. Rekao si tom čoveku sa kim si stajao - ispričala je Ana Spasojević.

Ja sam više puta govorio to kad se posvađamo. Meni je rekao frizer to kom si pričala, zato sam i pomenuo ovo za tebe - govorio je Zola.

Sad si sam priznao da si ovo gore rekao jer sam to rekla - pričala je Ana.

Baviš se tim, to zna više ljudi, to je javna tajna - dodao je Čolić.


Daj mi dokaz, da vidim kako znaš! - istakla je Ana Spasojević.

A za Švajcarsku neću ni da pričam, znaš sa kim sam dobar - istakao je Zola.Dokazati da je neko prostitutka je veoma teško. Ali postoje činjenice i govor tela, a ja uvek verujem govoru tela. Oboje demantuju priče, a u suštini oboje pričaju istinu, to je moj zaključak - zaključio je Lepi Mića.

Da ja nisam rekla za tih 50.000 evra, on me ne bi ubacio u priču - nastavila je Spasojevićeva.

Ne bih te odrukao da nisi rekla - dodao je Zola.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>