Zadruga

Parovi

U rijaliti Zadrugu 5 večeras će se useliti Lazar Čolić Zola!

U rijaliti "Zadrugu 5" večeras će se useliti Lazar Čolić Zola, nekadašnji zadrugar i velika ljubav Miljane Kulić. Tanka mi je ekipa u Beloj kući...

U rijaliti Zadrugu 5 večeras će se useliti Lazar Čolić Zola! Screenshoot/Instagram/Dnevni Avaz
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola više puta su raskidali vezu i mirili se, a Miljana, koja se nedavno vratila u rijaliti, pred povratak je priznala da se ponovo pomirila sa Zolom.

Kako piše "Dnevni avaz", Zola je potvrdio da ulazi u rijaliti, pa se osvrnuo na aktuelne takmičare.


- Tanka mi je ekipa u "Zadruzi". Filip Car je moj drug, ali ne podržavam ovo što je uradio ovom momku iz Tuzle, ovom Peletu. Strogo sam protiv toga i nisam za te opcije. Ali hajde sad, bilo je šta je bilo. Ne znam šta se događa s Dalilom, sve mi to izgleda kao neka fejk priča, druže, ili kreni ili ga pusti - prokomentarisao je za pomenuti medij Zola odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.


Zola je zatim govorio o odnosu sa Miljanom:"Biće prilike da u "Zadruzi" pričam šta se dešavalo s Miljanom, da se vratim na mesto zločina, idemo do kraja, da se predstavimo u boljem svetlu. Ništa, s njom je okej situacija, daću sve od sebe da pokušam na neki način pomoći i sebi i njoj u nekim segmentima koje smo propustili, koje nismo uspeli iskoristiti. Mnogi ljudi bi dali sve da mogu ući u jedan ovakav projekat. Tamo imam svoj drugi cilj, da ispunim ono što zamišljam, da ostanem do kraja. Ove sezone idemo najjače." - rekao je Lazar Čolić.


Pogledajte OVDE šta je Zola rekao. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/dnevniavaz

Povezane vesti:


>