Region

Svet

Bolni jecaji Milice Milše: Smrt Marka Živića jako je pogodila!

Bolni jecaji Milice Milše! Smrt Marka Živića jako je pogodila, a nedavno je  ostala i bez prijatelja i kolege Nenada Nenadovića. Još jedan udarac za čitav glumački svet i javnost u Srbiji.

Bolni jecaji Milice Milše: Smrt Marka Živića jako je pogodila! Screenshoot/video





Glumci i obožavaoci lika i dela čuvenog glumca opraštaju se od njega, a u jutarnjem programu Kurir televizije oglasila se i Milica Milša, Markova dugogodišnja saradnica.


"Ovo je nepodnošljivo. U samo mesec dana izgubila sam dvojicu i prijatelja i kolega. Marka Živića znam sigurno 20 godina, a sigurno i više. Zajedno smo bili u pozorištu i družili se. On je bio jako dobar čovek i pomagao je ljudima." - priča Milica koja se prisetila anegdota iz rada.



Sarađivali su 20 godina, a pozorišna publika ih pamti kao skladan par na sceni. Milica je otkrila i kada su se poslednji put videli.


"Poslednji put smo se čuli i videli još u pozorištu. Od korone i kada se sve pozatvaralo nismo ni radili. Znala sam kako je i sve, ali čovek ne može da pomisli da se ovako nešto može desiti. Bila sam ubeđena da će se izvući. Uvek je bio nasmejan, imao je osmeh i smeh, uvek je bio pozitivan i to je širio oko sebe. Ja zaista ovo ne prihvatam, ne mogu da kažem zbogom Marku, sve me to guši." - kaže Milica Milša kroz suze i dodaje da će Marko uvek biti tu.


 

Mesečni horoskop za novembar 2021. godine!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>