Zadruga

Parovi

Otac Dejana Dragojevića ne može da gleda suze svog sina!

Otac Dejana Dragojevića ne može da gleda suze svog sina i sve kroz šta trenutno prolazi njegov sin. Znam da su se voleli...

Otac Dejana Dragojevića ne može da gleda suze svog sina! Screenshoot/Instagram




Goran Dragojević, otac učesnika "Zadruge" Dejana Dragojevića prokomentarisao je turbulentan bračni odnos svog sina i snaje Dalile.

Njihov brak je na staklenim nogama otkako je postala nerazdvojna sa Filipom Carom, o čemu bruje svi učesnici, ali i milioni gledalaca.

Dalila Dragojević je, inače, Dejanu posle četiri godine koliko su u braku rekla da želi pauzu, da bude sama, što je njemu teško palo, pa je čak planirao i bekstvo iz "Zadruge", a u više navrata prolio je i gorke suze.





Dejanovom ocu teško pada sve to i kaže da ne gleda "Zadrugu 5":


"Ne gledam, stvarno, iskreno vam kažem, uhvatim neke stvari na Fejsbuku i po društvenim mrežama... Ni novinarima se ne javljam. Ne znam šta da vam kažem na osnovu cele situacije, neka se izbori sam... Ja ne znam šta je u pitanju, šta se dešava. Znam da su se voleli, da je sve ok bilo, a šta je sad..."  kaže Goran i komentariše sinovljeve suze zbog Dalilinog odnosa sa Filipom:

"Kada bih ga video, onda bih znao šta se i kako dešava, pa bih znao i kako ja da reagujem i šta da ga posavetujem, ali ovako - stvarno ne znam."




 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>