Region

Svet

Milan Laća Radulović progovorio o svesci sa dužnicima!

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović progovorio je o svesci sa dužnicima. Marina je navodno imala sveski u kojoj je zapisivala sve, pa i ko joj koliko duguje.

Milan Laća Radulović progovorio o svesci sa dužnicima! Screenshoot/Instagram
Marina Tucaković preminula je 19. septembra posle duge i teške bolesti, a sahranjena je u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj poslednjoj želji. Kako su pisali mediji, ona je tokom života imala svesku u kojoj je zapisivala ko je koju pesmu od nje kupio, ali i ko joj nije platio. Tim povodom oglasio se njen sin Milan Laća Radulović.- Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po "kojima se ništa neće zvati". U prevodu - pamtite je po pesmama njenim - napisao je Laća na Tviteru i dodao da pojedini mediji nisu pisali istinu vezanu za njegovu majku povodom priča da je ostavila svesku u kojoj se nalazi spisak dužnika.
Podsetimo, kako su pisali domaći mediji, kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je navodno odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala.

Ona je navodno imala je svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika


>