Zadruga

Parovi

Dalila poručila Caru da će u inat njemu biti još lepša! (VIDEO)

Dalila poručila Caru da će u inat njemu biti još lepša! Ovome je predhodio haosu sobi za rehabilitaciju. Filip Car je otišao do toaleta, a Dalila Dragojević se vratila u sobu za izolaciju pa preko zida razgovarala sa Mikijem Đuričićem. Pre toga je rekla da je odustala od predstave i scena sa Carem, zbog čega je on zaključio da je ljuta zbog njegovog poljupca sa Viktorijom Mitrović.

Dalila poručila Caru da će u inat njemu biti još lepša! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Znao sam da će neko od vas dvoje zas*ati - dobacio je Miki.

Nemoj da se zaj*baš sa ovom pričom - govorila je Dalila.

I ti si zaljubljena bila, priznaj. Bio ti je simpatičan - nastavio je Đuričić.






Bio mi je simpatičan, zabavan... Zgadio mi se. Odvratan mi je. Prebacivao mi je što sam pričala sa Matorom i Karićem, kao pokazuje mi na obraz, što sam pričala o Dejanu. Kao sve mu je jasno, ušao u neki trip. Imam pravi pritisak od čoveka koji me voli, još da trpim lažne pritiske od ovog... Zato neću tu predstavu. U pravu je Dejan, šta ja imam kome da nameštam krevet, pričam koliko je sati i ostalo... Šta ja imam da dajem na važnosti... Sa njim mi druženje nije potrebno, a ne nešto drugo. Odvali šalu neku smešnu, ali sve ostalo mi je fuj - govorila je Dalila.





 




Dalila Dragojević je pobesnela zbog toga što je Filip Car aludirao na to da su se njih dvoje poljubili, kao i zbog toga što je rekao da je svaku noć poljubi u obraz kad se uspavaju, ali i da će to uraditi i ovog jutra čim se ona uspava. Izašla je na cigaretu, pa odbrusila Filipu



Sad ću da budem još lepša i svima najbolja, a tebi najgora - rekla je Dalila.

Druže, to je žena zmija, ta bi te tukla više nego Maja - dobacio je Miki Đuričić iz rehaba.






 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>