Region

Svet

Katarina Sotirović se razvela ali i dalje živi zajedno sa bivšim!

Pevačica se vraća na scenu, pa je rešila da otkije sve! Katarina Sotirović se razvela ali i dalje živi zajedno sa bivšim mužem!

Katarina Sotirović se razvela ali i dalje živi zajedno sa bivšim! Screenshoot/Instagram





Katarina Sotirović posle napuštanja grupe "Koktel bend" započela je samostalnu karijeru, a onda je rešila da napusti Srbiju sa svojim suprugom Aleksandrom Rašićem.


Pevačica se razvela od supruga ali su ostali dobri prijatelji. Ono što je neobično je da i nakon razvoda Katarina još uvek živi u istoj kući sa svojim sada već bivšim mužem.


"Znate li seriju "Ljubav, navika, panika", Mića i Vera su razvedeni, ali žive zajedno, e tako Sale i ja sada, živimo zajedno oko tri meseca. Svi nas pitaju: "Jeste se pomirili?" ja kažem da nismo, nego čovek treba da se preseli u svoj stan, a taj stan se renovira od parketa do plafona i dok se sad sve to ne završi on je kod nas. Kažem mu: "Gde ćeš sad po stanovima, mi smo porodica još uvek bez obzira što smo razvedeni" – ispričala je pevačica u jednoj emisiji, a onda otvorila dušu i priznala da joj je razvod teško pao, iako je sa suprugom ostala u dobrim odnosima.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>