Region

Svet

Ana Nikolić sa novim dečkom?! Oglasila se njegova žena!

Pevačica Ana Nikolić objavila je fotografiju sa nepoznatim muškarcem ili novim dečkom i time izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Nedugo zatim, otkriven je i identitet misterioznog gospodina sa fotografije, a oglasila se i njegova žena.

Ana Nikolić sa novim dečkom?! Oglasila se njegova žena! Screenshoot/Instagram

Od izvora bliskog pevačicinom novom izabraniku saznaje se, da je reč o električaru Dejanu Nikoliću koji je još uvek zakonski oženjen i ima dvoje dece, a komšinica mu je pevačica Ana Sević.


Nedugo nakon što je otkriveno ko je čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić, Telegraf je došao i do njegove supruge Valetine Spajić koja je sa Nikolićem već 8 godina u braku.


- Dejan Nikolić čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić je moj suprug, zakonski još uvek. Ni sa mnom, ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj - rekla je ona i otkriva da Dejan izbegava odlazak na sud:- On ima pravo na svoj život ali neka se prvo razvede. Mi nismo zvanično razvedeni, pokušavam da dođem do njega kako bi potpisao sporazumni razvod, ali mi se ne javlja na telefon. Čak ni njegova porodica nema kontakt sa njim. Uznemirena sam, ovo je šok za mene. On dva meseca nije video decu. Mi smo zajedno 12 i po godina, a 8 godina smo u braku i imamo dvoje dece. Iz vanbračne zajednice sa ženom pre mene ima još jedno dete - navodi Spajićeva koja strahuje kako će ova afera uticati na njihovu decu:

- Mi nismo javne ličnosti i to što je uradila utiče na našu decu koja su školskog uzrasta. Niko ne razmišlja o posledicama. Plašim se da mi starije dete ne zadirkuju u školi.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>