Region

Svet

Đole Đogani: Slađu sam mnogo štedeo! Ona je kriva za razvod!

Đole Đogani je zbog braka sa Slađom potražio stručnu pomoć, naime on kaže da je Slađu mnogo štedeo u to vreme i da je ona ta koja je kriva za razvod braka. Za nju su se tada zakačile neke sponzoruše...

Đole Đogani: Slađu sam mnogo štedeo! Ona je kriva za razvod! Screenshoot/Instagram
Đole Đogani je za portal "Svet i Scandal" ispričao da je morao da potraži psihijatrijsku pomoć:


"Veoma teško sam podneo razvod i prvi put u životu nisam znao da se snađem. Kada smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom delu, kada budem deda, peći roštilj… Video sam unapred ceo život sa njom. Zamišljao unuke. I odjednom kraj. 


Ja sam se bio potpuno izgubio. Nisam znao ni šta ni kako dalje. Molio sam je da sednemo i pričamo i vidimo u čemu je problem… Ma bilo mi je mnogo teško. Čak sam išao kod psihijatra. Tražio sam stručno mišljenje." ispričao je svojevremeno Đole Đogani i dodao:


"Zvao sam i Slađu da zajedno odemo na razgovor da vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema deci jer ja nisam znao kako. Ona me je tada puna sebe pogledala i rekla: ’Ti i treba da ideš kod psihijatra.’ Jesam jednom uspeo da je odvedem i njoj se to nije dopalo… Ja sam nju u tom periodu razvoda mnogo štedeo i u medijima, i dobio sve po svojim leđima. Jer nisam ja bio taj zbog kojeg se desio razvod nego ona… 


Bila je mlada i mnogi su je zaveli. Neki ljudi ne mogu da izdrže popularnost i pare, i njih to može da košta života. Slađa nije mogla da se snađe sa popularnošću i novcem. Nismo mi imali ništa mnogo, ali uz nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je hteli za sebe i obećavali joj svašta. 

Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. Recimo. To je bio jedan od njenih uslova. 


Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: ’Ajde lepo da završimo sa svim tim.’ Prošao sam kroz velike probleme, ali u glavi sam odlučio da napravim taj rez i mislim da svako ko je u toj situaciji ne treba da produžava agoniju nego da stvar istera na čistac." - rekao je Đole Đogani koji sada sa Vesnom živi u skladnom braku i ne ponavlja stare greške u partnerskim odnosima.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>