Lepota

Ljubav

Skinite godine sa lica! Najbolje maske za kožu!

Očistite lice, vratite mu sjaj, skinite godine sa lica... Ovo su najbolje maske za kožu! Uz ove maske za lice, koje traže malo sastojaka i truda, dobićete puno pozitivnih efekata za kvalitet kože.

Skinite godine sa lica! Najbolje maske za kožu! Svet Plus
Maska od bundeve za regeneraciju

Ova maska pogodna je za sve tipove kože, i pruža prirodni sjaj licu.

Sastojci

1 kašičica dobro samlevene bundeve
1 kašičica meda
½ kašičice mleka
Priprema

Sve sastojke pomešajte u činijici. Nanesite na prethodno očišćeno lice kružnim pokretima, blago masirajući oko jednog minuta. Vodite računa da izbegnete predeo oko očiju. Ostavite masku 15 do 20 minuta, a zatim je isperite toplom vodom.

Efekat

Pošto u bundevi ima antioksidansa, cinka, vitamina A i C, ona je odlična za kožu jer je štiti i obnavlja.Maska od brusnice za toniranje

Moćna bobica je ovde u ulozi prirodnog tonera, pa će kao takva ukloniti nepravilnosti sa lica.

Sastojci

6-7 svežih zgnječenih brusnica
1 kašičica meda
1 kašičica grčkog jogurta
Priprema

Sve sastojke pomešajte u činijici. Nanesite na prethodno očišćeno lice kružnim pokretima, blago masirajući oko jednog minuta. Vodite računa da izbegnete predeo oko očiju. Ostavite masku 15 minuta, a zatim je isperite toplom vodom.

Efekat

Brusnice su prirodan izvor vitamina C i K. Zbog toga će pomoći da koža deluje zdravo i sveže.Maska od jabuke za uklanjanje nedostataka

Jabuke u kombinaciji sa ovsenim pahuljicama kreiraće svojevrsni piling za lice, a on će ukloniti sve nepoželjne pojave na koži.

Sastojci

1 kašičica sitno narendane jabuke
1 kašičica ovsenih pahuljica
1 kašičica meda
1 žumance


Priprema


Sve sastojke pomešajte u činijici. Nanesite na prethodno očišćeno lice kružnim pokretima, blago masirajući oko jednog minuta. Vodite računa da izbegnete predeo oko očiju. Ostavite masku 10 do 15 minuta, a zatim je isperite toplom vodom.

Efekat

Divan miris jabuke učiniće ovu masku posebnom, a vitamin C i B pomoći će da koža bude meka.


Maska od nara protiv znaka starenja

Ako želite i piling u maski, onda umesto soka iskoristite zgnječena zrna nara. Zahvaljujući njima, anti–aging efekat biće još veći.

Sastojci

3 kašičice soka od nara
1 kašičica bele gline
1 kašičica meda


Priprema


Sve sastojke pomešajte u činijici. Nanesite na prethodno očišćeno lice, izbegavajući predeo oko očiju. Ostavite masku na licu dok se glina u potpunosti ne stegne i ne osuši, a zatim je isperite toplom vodom.

Efekat

Obilje antioksidansa nalazi se u naru, zbog čega će on pomoći u tome da koža bude podmlađena.Maska od začina za ublažavanje akni i ožiljaka

Začini su zdravi, te tako i dobri za vašu kožu. Zato ih isprobajte u ovoj nesvakidašnjoj maski, koja će ublažiti vidljivost nepravilnosti na licu.

Sastojci

¼ kašičice cimeta
¼ kašičice muskatnog oraščića
1 kašičica meda


Priprema


Sve sastojke pomešajte u činijici. Nanesite na prethodno očišćeno lice, izbegavajući predeo oko očiju. Ostavite masku 20 minuta, a zatim je isperite toplom vodom.

Efekat

Cimet je prirodni antiseptik, dok muskatni oraščić poseduje antiinflamatorno dejstvo. Zajedno će vremenom ublažiti vidljivost akni i manjih ožiljaka.

 

Od čega zavisi da li ćete se ugojiti? Ovo utiče na metabolizam!
Viber

Autor: O.J
Izvor: Citymagazine.rs

Povezane vesti:


>