Region

Svet

Žika Todorović o pesmi Elene Kitić: Ovo je grozno! (VIDEO)

Glumac Srđan Žika Todorović isprozivao je u svojoj emisiji ćerku Mileta Kitića. On je o njenoj novoj pesmi prokomentarisao, "Meni je ovo grozno, ja ovo ne mogu da slušam!"

Žika Todorović o pesmi Elene Kitić: Ovo je grozno! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Glumac Srđan Žika Todorović isprozivao je u svojoj emisiji Elenu Kitić ćerku Mileta Kitića i Marte Savić. Elena je, naime, izbacila novu pesmu "Laži" koju je snimila zbog potreba nastavka filma "Južni vetar".

Tokom emisije "Rep&Roll" koju Žika vodi, pušten je Elenin visokobudžetni spot koji je slavni glumac prekinuo na pola emitovanja uz komentar- Meni je ovo grozno, ja ovo ne mogu da slušam! - uzviknuo je Žika nakon što je čuo kako zvuči nova Elenina pesma.- Joj, meni je ovo grozno, taj autotjun... Ovi iz Južnog vetra i koriste pesme da bi pokazale šta se sluša u Beogradu - rekao je Žika.Mnoge je iznenadilo što se Todorović nije suzdrzao komentara ni zbog toga što je deo glumačke ekipe prvog dela ovog filma.


Podsećanja radi, Elena Kitić se nedavno našla u centru medijske pažnje kada je Fran Pujas, tokom učešća u Zadruzi, priznao njihovu vezu Mateji Matijeviću. Upitan da li je u vezi sa Kitićevom Fran je potvrdno odgovorio ali i dodao da ga se Elena stidi.

- Ma, mi smo zajedno, ali ona nikome nije rekla. Ne želi nikome da kaže - rekao je Fran cimeru Mateji Matijeviću.

- Pa zašto tako? - upitao je Matijević.

- Pa ono, mlađi sam, izgleda da joj to smeta. Kao da se srami. Nije lep osećaj - rekao je Fran.

- Pa plaši se da ne napraviš neki problem ovde, imaj razumevanja - objasnio mu je tada Mateja.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>