Region

Svet

Laća rekao Ceci da ne može da je gleda, a Sašu uvredio!

Marina Tucaković sahranjena je danas na Novom groblju pored sina Miloša Radulovića, što je bila njena poslednja želja. Njen sin Laća, Ceci Ražnatović je rekao da ne može da je gleda, a Sašu Matića je uvredio rekavši mu da je ikebana.

Laća rekao Ceci da ne može da je gleda, a Sašu uvredio! Screenshoot/Instagram





Marina je preminula 19. septembra u 67. godini nakon duge i teške borbe, koju je otežao i korona virus, a na sahranu se čekalo zbog lošeg zdravstvenog stanja njenog supruga Aleksanadra Fute Radulovića koji je, takođe, bio pozitivan na kovid.

Sahrani je danas prisustvovao samo najuži krug članova porodice i najbližih prijatelja, što je bila želja Marininog supruga Aleksandra Fute Radulovića i sina Milana Laće Radulovića koji su saopštenjem istakli da žele da što manje ljudi dođe zbog teške epidemiološke situacije.

Međutim, ispraćaj Marine Tucaković i dostojanstven oproštaj od nje ostao je u senci skandala koji se dogodio na sahrani, a o kom danas pišu svi mediji. Kako su svi mediji preneli, Marinin sin Laća prišao je pevačici Ceci Ražnatović, pevaču Saši Matiću, glumcu Milanu Kaliniću i kompozitoru Damiru Handanoviću i tražio da se udalje sa sahrane. Ceca je odmah napustila sahranu, a niko nije želeo da komentariše spornu situaciju.







Alo ekskluzivno prenosi šta je Laća tačno kazao Ceci i Saši, zbog čega su se pevačica i pevač udaljili sa sahrane:


- Ono što se desilo na sahrani Marine Tucaković nije smelo nikada da se dogodi nigde, a ne na oproštaju od jedne takve žene i umetnice. Svi prisutni su poštovali epidemiološku situaciju i nosili maske, a držali su i distancu, pa ono što je Laća rekao Ceci i Saši nema veze s koronom. On je u jednom trenutku prišao Saši i besno mu se obratio rečima: "Ikebano, skloni se!", dok je nastavio da komunicira s Cecom rekavši joj:"Tebe ne mogu da gledam očima...". Ona se iste sekunde okrenula i otišla, a svima je bilo toliko neprijatno da su počeli da se sklanjaju - otkrio je izvor sa lica mesta.




Ovaj incident Ceca nije želela da komentariše, dok je Saša Matić danas za brojne medije dao kratku izjavu i vidno neraspoložen otkrio da je on bio pozvan u kapelu da se oprosti s Marinom:

- Futa me je pozvao da uđem u kapelu, ostalo ne želim da komentarišem. Ja sam još uvek u šoku, izgubio sam blisku prijateljicu i dugogodišnju saradnicu. Izjavio sam Futi saučešće, on me je lično pozvao da uđem u kapelu, sve ostalo ne želim da komentarišem- rekao je Saša Matić za beogradske medije.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>