Zadruga

Parovi

Marko Osmakčić predstavljen kao uzoran momak, a ovo je istina!

Najatraktivniji zadrugar aktuelne sezone istoimenog rijalitija Marko Osmakčić uselio se u Belu kuću i predstavljen je kao fin i uzoran momak koji se, kako je istakao, čitavog života bavio sportom. A ovo je istina o njemu, bar po rečima njegovog prijatelja.

Marko Osmakčić predstavljen kao uzoran momak, a ovo je istina! Screenshoot/Instagram




Marko Osmakčić je rekao da je tenis igrao i sa Rodžerom Federerom, a na tu priču su pale gotovo sve zadrugarke. Međutim, najbolji Markov prijatelj, Miloš Nikolić, za Alo! je ispričao da Osmakčić ništa još nije otkrio o sebi te da krije svoj privatni život i burnu prošlost kao zmija noge.

- Marko obožava provod, žene, blud i razvrat, ali voli i da popije pa da onda pijan sedne za volan - rekao je Miloš na početku razgovora za Alo! i dodao:

- Nedavno smo nas dvojica izašli na jedan splav u Beogradu i toliko smo se napili da to nije bilo normalno. Jedva smo stajali na nogama, a pošto smo takvi seli u kola, policija nas je zaustavila i obojicu privela. Završili smo na trežnjenju iza rešetaka - ispričao je anegdotu iz noćnog provoda za Alo! Miloš. Kako kaže, Osmakčić je veliki avanturista i obožava tu vrstu adrenalina.

- On je proveo ceo svoj život u sportu i nikada nije probao nedozvoljene supstance, ali zato je eksperimentisao sa devojkama, i to mu je jako dobro polazilo za rukom. Imao je svaku koju je hteo - ispričao je za Alo! najbolji Markov prijatelj.


- Voli starije ribe, a u s*ksu je probao sve što je mogao pa i trojku, sa dve devojke. Često ih menja, pa se desi da se i u toku samo jednog dana čuje sa više njih - kaže naš sagovornik i objašnjava da je zadrugar znao da zbog osobe koja mu se svidi sedne u kola i dođe iz Švajcarske u Beograd.







- Upoznao je jednu curu preko Instagrama i ona ga je toliko zaintrigirala da je on bukvalno odlepio. Došao je samo na jedan dan u Beograd, proveo sa njom noć i sutradan se vratio nazad - rekao je naš sagovornik i dodao da se Marku jako dopala Stanija, ali da ne veruje da će se tu nešto desiti.

- Kada je čuo da će i ona biti deo rijalitija, odlepio je jer mu se oduvek dopadala. Vidim da su postali dobri prijatelji, ali čisto sumnjam da će preći granicu. Ona je lepa i atraktivna, ali je zauzeta a on to poštuje. S druge strane, ako se smuvaju, držaće je kao malo vode na dlanu. On je u stanju da devojci u koju se zaljubi oprosti čak i prevaru - zaključuje Miloš.




Rastao u patrijarhatu  

Markov najbolji prijatelj tvrdi da je zadrugar rastao u staklenom zvonu, ali da je morao da poštuje autoritet, pre svega oca, koji je bio glava kuće.

- Marko je odrastao u Švajcarskoj, trenirao je tenis i u tome je bio jako uspešan. Otac mu je bio veoma strog, pritiskao ga je da bude posvećen sportu i morao je da ga sluša. Uspeh koji je on postigao sa samo 14 godina nije pošao za rukom ni Federeru. Šest puta je osvajao seniorsko državno prvenstvo u tenisu, i još uvek drži rekord u tome - kaže Miloš.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>