Region

Svet

Lažni brat Darka Lazića, Davor naplaćuje intimne odnose!

Lažni brat Darka Lazića, Davor Lazić naplaćuje intimne odnose! Davor sad pokušava da se promoviše kao muzičar, a krije da su ga mnoge dame iz Austrije i Italije upoznale kao žigola.

Lažni brat Darka Lazića, Davor naplaćuje intimne odnose! Screenshoot/Instagram
Davor Lazić ušao je u rijaliti "Zadruga 5" tvrdeći da je polubrat Darka Lazića, međutim, pošto se pola Brestača diglo na noge dokazujući da je pokojni Milan bio pošten čovek i da tako ne sme da se blati pokojnik, on je priznao laž. Davor sad pokušava da se promoviše kao muzičar, a krije da su ga mnoge dame iz Austrije i Italije upoznale kao žigola.Brat Darka Lazića poznati žigolo!–On živi na relaciji Maribor-Linc, bude često i u Salcburgu. Predstavlja se kao Hern Svit. Zvanično radi kao komercijalista u jednoj firmi, a uveče je žigolo. Ja sam više puta bila sa njim i zadovoljna sam. Ok je dečko, pažljiv, nežan, zabavan, bilo nam je lepo – rekao je izvor za Svet i dodao:


– Za noć uzima 400 evra, a ako hoćete ceo vikend da budete sa njim, naplaćuje 1.500, mojoj drugarici je za četiri dana uzeo čak 2.500 evra. Pre oko pola godine je odlučio da podigne cene, kao ima previše posla, pa će samo da bude sa damama koje mogu više para da daju. Moja prijateljica ga je zvala dve nedelje pred rijaliti da se vide, tad joj je rekao nov cenovnik, ali je uslov bio i da mu doplati i vikend koji su već proveli zajedno, a ona platila. Pa, gde to ima. Iskreno, mislim i da je u rijaliti ušao da digne sebi kao eskort momku cenu, a ne da se ispromoviše kao pevač – otkriva gospođa iz Tirola, koja se javila redakciji Sveta i zamolila da ostane anonimna.
 

Serija Pevačica 7. epizoda: Kad ode sve u sunovrat!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>