Ostalo

Smeno

Moja dedovina na RTS-u! Od babe nastaje devojka! (VIDEO)

Emisija "Moja dedovina" na RTS-u! Pred vama će od zapuštenih i uparloženih seoskih domaćinstava nastajati dedovine sa novim sjajem. Pred kamerama će "od babe nastajati devojka"! 

Moja dedovina na RTS-u! Od babe nastaje devojka! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Gledaćete kako se za 4 dana sa samo 6 prosečnih plata (koje domaćinu donosi ekipa serijala) obnavljaju dedovine širom Srbije. 


TV autor Milan Popović (ranije Zadnja kuća, Srbija) sa svojim timom pokušavaće nemoguće snalazeći se "slobodnim balkanskim stilom".

On domaćinu donosi budžet od 6 prosečnih plata kao pomoć za njegovu želju da promeni stanje svoje dedovine, ali je dužnost domaćina da obezbedi "mobu". Pomoć prijatelja, kumova, rođaka, komšija.Plan raspodele budžeta (materijal, nameštaj, popravke, dnevnice specifičnih majsotra i sl.) često se otme kontroli, pa je svaka epizoda borba za sebe i borba koja traje do poslednjeg momenta.


Serijal ima za cilj da ljude motiviše da posle pandemije obnove svoje dedovine na selu, jer je proteklih godinu i po svako ko je imao selo i sačuvao dedovinu imao gde da se skloni i sa porodicom provede mirnije dane. Promocija rada i sloge je još jedan od zadataka ovog projekta Javnog servisa.Iza svakog kandidata trebalo bi da stoji jaka porodična priča i priča o dedovini, a ova jesen će imati poruku da dedovine moramo sačuvati i ispred svake dedine i bakine kuće stajaće tabla- NIJE KUĆA NA PRODAJU.


PETAK, 24. SEP 2021, 21:00
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo RTS

Povezane vesti:


>