Region

Svet

Najtužnija pesma koju je napisala Marina Tucaković! (VIDEO)

Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici... Najtužnija pesma koju je napisala Marina Tucaković, posvetila je svom pokojnom sinu. Pesmu "Mišo moj" peva Ana Nikolić.

Najtužnija pesma koju je napisala Marina Tucaković! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Marina je poslednje dane provela u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Proslavljeni tekstopisac nikada nije prebolela smrt sina Miloša Radulovića. Sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, pronađen mrtav u porodičnoj kući u centru Beograda. Miloševo telo pronašla je upravo ona.

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo.... Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu - ispričala je 2020. godine.


Marina Tucaković je ranije za medije priznala da je samo jednu pesmu posvetila sinu Milošu, "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić.

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić - pričala je Marina."Mišo moj"

Kad ljudi vide me, znam ja da pomisle

Da ono najgore, ipak sam prošla

Dobro se pretvaram, sve živo zavaram

A svaka pomoć bi dobro mi došla

Sećanja sam zaledila

Al' nisam bol pobedila

Ne mogu više da zadržim bol

Ne pomažu tablete uz sav alkohol

I plačem, Mišo moj, plačem pred strancima

Još ukus tuge peče na mojim nepcima

Ne mogu više da zadržim bol

Ma neka sam sto puta ja slabiji pol

I kada ostarim, i kad posivi sve

Oči će mi biti od plača crvene 

Marina Tucaković je preminula, a estrada se ovako oprašta od nje!

Pre pet godina pop pevačica Nataša Bekvalac izdala je poslednji album “Original” na kojem se našla i dirljiva balada “Hiljadu nula”.

U tom periodu po estradnim kuloarima šuškalo se da je ovu numeru Marina Tucaković, autorka teksta, posvetila pokojnom sinu Milošu Raduloviću.

Međutim, Marina je ova nagađanja demantovala i istakla da je tu numeru Nataša posvetila ćerki Hani.

“Uopšte nije tačno da je tekst pesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pesmu posvećenu njenoj devojčici, pošto ona nju zove ‘sine'”, objasila je hitmejkerk.
 

Ona je dodala da je jedina pesma koju je posvetila sinu zapravo “Mišo moj” koju je snimila Ana Nikolić.
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/novosti/alo


>