Zadruga

Parovi

Baka Viktorije Mitrović: Odrala bih popa da ne valja ni sebi ni ljudima!

Pet godina je ništa naspram onoga što je uradio mojoj devojčici. Za njega je i 55 godina zatvora malo! Odrala bih popa da ne valja ni sebi ni ljudima, rekla je baka Viktorije Mitrović.

Baka Viktorije Mitrović: Odrala bih popa da ne valja ni sebi ni ljudima! Screenshoot/Youtube




Viktorija Mitrović, aktuelna učesnica "Zadruge 5", prošle noći je u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima otkrila da ju je sveštenik iz seoske crkve u mestu Pločica, kod Kovina, silovao kada je imala 12 godina, o čemu možete čitati OVDE.


Sve se desilo u crkvenom dvorištu, a Viktorija Mitrović je sve posle nekoliko dana priznala tetki, posle čega su slučaj prijavili policiji. Sveštenik je nakon svega proteran iz sela i osuđen na 5 godina zatvora.


Ova priča šokirala je javnost 2014. godine, a region je dodatno šokiran nakon što je otkriveno prošle noći da je silovana devojčica, danas zapravo učesnica "Zadruge". Tada je za medije govorila Viktorijina baba, koja joj je inače staratelj zajedno sa suprugom, s obzirom na to da su je se roditelji odrekli.


Pet godina je ništa naspram onoga što je uradio mojoj devojčici. Za njega je i 55 godina zatvora malo! Odrala bih ga da ne valja ni sebi ni ljudima - rekla je pre nekoliko godina Regina Spasić, baba Viktorije Mitrović.




PEVALA JE U CRKVENOM HORU, ISKORISTIO JE NJENU NEVINOST!

Regina je tada rekla za medije i kako njenu ćerku Viktorija nikada nije zanimala, dok joj je otac, kako je naglasila, kriminalac. Dodala je i da je Viktorija pevala u crkvenom horu, nakon čega je sveštenik iskoristio njenu nevinost.

Unuku sam gajila od četvrte godine. Moju ćerku, a njenu majku nikad nije zanimala, dok joj je otac kriminalac. Pevala je u crkvenom horu, a taj bolesni sveštenik je iskoristio njenu nevinost i neznanje. Upropastio mi je dete - dodala je Regina tada.








RAZVLAČILI JE I MALTRETIRALI PO ULICI!

Kada je čuo šta se dogodilo njegovoj ćerki, Viktorijin otac je pozvao njenu babu, nakon čega je sadašnja zadrugarka otišla u Kragujevac. Međutim, pakao se tamo nastavio.

Zvao je da ide kod njega jer je očekivao da će dete dobiti odštetu. U međuvremenu se tamo prijavila Centru za socijalni rad. Kad je ocu rekla da ne želi od sveštenika novac, već samo da bude primereno kažnjen, on ju je izudarao i izbacio na ulicu. Potom je upoznala nekog dečka i ne znam šta se s njom dešava. Čujem da je tamo maltretiraju i razvlače po ulici - rekla je Regina 2016. godine za medije.


Život joj je upropašćen zbog onoga što je taj sveštenik uradio. Da se to nije desilo, ne bi odlazila od kuće zbog sramote koja ju je snašla. Pet godina kazne za upropašćeni život je malo. Za njega je doživotna robija. Živi nedaleko od nas, ne želim ni da ga vidim, a kad ga vidim, imam želju da ga ubijem. Navukao mi dete parama i nekim otrcanim krpicama koje joj je davao da bi ćutala i bila s njim, iskoristio mi je dete. Plašim se samo da mi neko ne javi da je nađena mrtva na ulici. Milovan ne zaslužuje da živi - zaključila je Regina tada. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>