Zadruga

Parovi

Viktorija Mitrović, devojčica koju je silovao pop! (VIDEO)

Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga 5" Viktorija Mitrović još pre ulaska u Belu kuću privukla je pažnju gledalaca svojim izjavama. Ona je devojčica koju je silovao pop kada je imala samo 12 godina. To se dogodilo u crkvenom dvorištu!

Viktorija Mitrović, devojčica koju je silovao pop! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Viktorija Mitrović je sinoć dobila pitanje od Darka Tanasijevića, nakon čega je otvorila dušu i ispričala šta joj se dogodilo!


Viktorija je sa samo 12 godina doživela silovanje od strane sveštenika u crkvenom dvorišu. Istakla je kako se sve desilo u mestu Pločica, kod Kovina, a da je pop tada imao 58. godina. Traumu koju je doživela, pamtiće zauvek.



O ovom slučaju 2014. godine pričala je gotovo cela javnost, međutim, do sinoć retko ko je znao ko je silovana devojčica.


Dodala je i kako je sveštenik, koji je kasnije osuđen na 5 godina zatvora, po selu išao pijan i napadao žene. Nakon silovanja Viktorija je, dodaje, otišla kući krvava i nije rekla svojima šta se dogodilo. Ćutala je dva dana, a onda je odlučila sve da prizna.







Sa 12 godinama sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Otišla sam kući. Počela sam da krvarim, a mojima sam rekla da je do stomaka. Posle toga sam bežala iz škole, počela sam da pušim. Videli su svi da imam problem, ali nisam znala kako da napravim prvi korak - rekla je Viktorija sinoć u emisiji "Zadruga - Pitanja novinara".


U nastavku svoje potresne ispovesti Viktorija je uživo u programu TV Pink rekla i kako je sveštenik došao u njihovu porodičnu kuću, nakon svega, i ponudio novac kako bi povukli tužbu.


Posle dva dana sam rekla tetki, jer nisam više mogla da izdržim. Moj deda je želeo da zapali crkvu kad se to dogodilo. Ja nisam odmah to prijavila, nije moguće to odmah da se dokaže, on je sutradan došao u moju kuću i ponudio nam novac da povučemo tužbu. Sreća što moj deda tada nije bio tu, naravno da oni nisu pristali na to. Treba da odgovara, ali nije dobio odgovarajuću kaznu - rekla je Viktorija Mitrović.




 




 




 



Ovako su Novosti te 2014. godine izveštavale o tome:

Sveštenik Srpske pravoslavne crkve u selu Pločica kod Kovina, Milovan Đokić (56) uhapšen je zbog sumnje da je silovao dete! NJega je u utorak uhapsila pančevačka policija, koja ga tereti da je imao seksualne odnose sa devojčicom V. P. (13) iz tog sela. U izjavi za „Novosti“, trinaestogodišnjakinja je ispričala da je početkom godine, 3. januara „napastvovana u svečanoj sali crkve, ali da nikome nije smela išta da kaže, jer se plašila“.

Stravičnu istinu razotkrili su Stojan i Regina Spasić, baba i deda žrtve. Kako su nam ispričali, oni su neko vreme sumnjali da se čudne stvari događaju sa Đokićem, ali nisu mogli ni da pretpostave da bi mogao da siluje njihovu mezimicu.

- Naša unuka već dve godine peva u crkvenom horu, ali su tek početkom godine počele da se događaju neke čudne stvari - pričaju Stojan i Regina. - Milovan je počeo sve češće da je zove u crkvu pod izgovorom da mu treba pomoć oko sređivanja i čišćenja prostorija. Za taj posao bi joj davao nešto malo novca i mi tu nismo videli ništa loše.

Ipak, kako je vreme prolazilo, Stojan i Regina su bili sve više zabrinuti. Pritiskali su unuku da kaže ako se nešto dogodilo između nje i Đokića, ali bezuspešno.







OPREČNO


MEŠTANI sela Pločice imaju različita mišljenja o osumnjičenom svešteniku. Dosta je onih koji za njega pričaju da voli da popije i „spopada žene svih uzrasta“. Sa druge strane, nekoliko ljudi tvrdi da je „izuzetan čovek, uvek spreman da pomogne“. Za njegovu porodicu - ženu, dva sina i ćerku, imaju samo reči hvale.





- Na kraju smo obavestili socijalnu službu i policiju, a inspektori su obavili razgovor sa njom - nastavljaju za „Novosti“ potresnu priču Spasići. - Posle mnogo obavljenih razgovora, devojčica se napokon poverila tetki i ispričala šta se sve dogodilo kobnog dana. Đokić ju je, kako nam je rekla, 3. januara namamio u svečanu salu crkve i tu je silovao. Pokušao je još dva puta, ali nije uspeo. Jednom ga je omeo dečak koji je slučajno naišao, a drugi put je bio pijan, pa je ona uspela da se odbrani.

V. P. nam je u kratkom razgovoru ispričala kako se bojala za svoju bezbednost i da je zato krila istinu.

- Rekao mi je da ne smem ni slučajno nikome da pričam o tome. Tvrdio je da mi ionako niko neće verovati. Posle silovanja mi je dao blagoslov i rekao da sam vrlo pametna - rekla je V. P.

Kada se policija uključila u ovaj stravičan slučaj, devojčica je poslata na ginekološki pregled, kojim je utvrđeno da je imala seksualne odnose. V. P. je u petak dala izjavu u Tužilaštvu u Smederevu gde je više od dva sata do detalja prepričavala kako je Đokić bludničio nad njom. Osumnjičeni je takođe dao izjavu u Tužilaštvu, a sudija Višeg suda za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana. On je, kako smo saznali, negirao sve optužbe. Policija nastavlja da istražuje ovaj slučaj, a s obzirom na to da je Đokić predavao veronauku u Osnovnoj školi u Pločici, postoji opasnost da je bilo još žrtava.

Inače, za krivično delo obljuba nad detetom zaprećena je kazna od tri do 12 godina zatvora.



SUDIĆE MU I CRKVA

PROTIV sveštenika Milovan Đokića biće pokrenut crkvenosudski postupak, rečeno je u petak „Novostima“ u vrhu SPC. Utvrđivanju njegove odgovornosti prethodiće provera svih navoda, tvrdnji i činjenica do kojih dođe policija. Ukoliko se pokaže da je Đokić zaista obljubio dete, biće mu izrečena kazna raščinjinja.

Slučaj sveštenika iz Pločice zatekao je crkvene velikodostojnike. Iako javno niko nije želeo da komentariše njegovo ponašanje, „Novostima“ je nezvanično rečeno da je u pitanju veliki skandal i da će Đakić, ukoliko je kriv, sigurno odgovarati. R. Dr.

Sveštenik je dete napastvovao u svečanoj sali crkve u selu Pločice








 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>