Region

Svet

Marina Tucaković loše?! Zabrinjavajuća objava njenog sina na Tviteru!

Marina Tucaković loše?! Zabrinjavajuća objava njenog sina Milana Laće Radulovića, na Tviteru! Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja!

Marina Tucaković loše?! Zabrinjavajuća objava njenog sina na Tviteru! Printskrin: Youtube/K1 Televizija




Na Tviteru Milana Laće Radulovića u 10:31 sati objavljena je zabrinjavajuća poruka koja se tiče njegove majke Marine Tucaković.

- Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša ASAP (As soon as possible, u prevodu "što je pre moguće", prim.aut.). Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam - objava je na zvaničnom Tviter profilu Marininog sina.






Ovim povodom redakcija Telegrafa je pokušala da stupi u kontakt sa obe strane.

Na Marinin telefon javio se muškarac koji je rekao:


- Možete li da ne zovete danas, sutra, prekosutra i narednih dana?

Nakon toga je prekinuo vezu.


 

Branimir Nestorović: Najjači prirodni diklofenak je bosiljak!



Ona je nakon napada koji je dobila hospitalizovana, a kako Republika saznaje, pozitivna je na koronavirus koji prvenstveno napada respiratorne organe, te se sumnja da su gušenja i pogoršanje njenog stanja upravo prouzrokovani ovim virusom.

Kako Pink prenosi, Marina je zbrinuta u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je priključena na kiseonik, a kako lekari kažu ona trenutni nije životno ugrožena i velike su šanse da će se oporaviti. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>