Region

Svet

Katarina Sotirović je ostavila supruga posle 14 godina braka!

Katarina Sotirović je ostavila supruga posle 14 godina braka zbog nepremostivih razlika, a sada je otrkila nove detalje! 

Katarina Sotirović je ostavila supruga posle 14 godina braka! Screenshoot/Instagram

Uvek nasmejana Katarina otkrila je da se i sa svojim bivšim suprugom Aleksandrom Rašićem šali da se prolešala i da lepše izgleda otkako više nisu zajedno.

Pevačica Katarina Sotirović prošle godine otvoreno je progovorila o krahu četrnaestogodišnjeg braka sa bivšim izabranikom, košarkašem Aleksandrom Rašićem.

Uvek nasmejana Katarina otkrila je da se i sa svojim bivšim suprugom Aleksandrom Rašićem šali da se prolepšala i da lepše izgleda otkako više nisu zajedno.


- U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama „razvlačimo“ u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako – najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo – otkrila je pevačica u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

– Sada razumem ono američko: rastali su se zbog nepremostivih razlika. Mi naše zaista nismo uspeli da premostimo. 

Kada je reč o poslu, Kaća je priznala da je bila lenja da malo više promoviše svoju pesmu „Vrelina“ i da je mislila da će pesma sama naći put do publike.

- Nisam ništa boost-ovala, nikakav marketing nisam imala jer sam mislila da će sve to samo da se dogodi, organski... Međutim, nije baš tako. Imala sam veliku pauzu a i pesma je drugačija od onoga što inače pevam. Mnogo sam rizikovala i odlučila da snimim pesmu po ugledu na one koje inače volim da slušam. I ja sam oduševljena, i pesmom i spotom, uvek se obradujem iznova kada ga vidim. Ali, moraću da poradim na promociji, ni sada nije kasno. Inače, sviram u klubovima u Beogradu i Novom Sadu sa sjajnim bendom.


Pevačica kaže da o novoj ljubavi još nije spremna ni da razmišlja: 


- Ništa se ne dešava, nisam spremna, niti upoznajem ljude. Nije mi se slegla emotivna prašina. Neću zbog samoće da srljam u odnose. Treba biti strpljiv i čekati da sve dođe u svoje vreme - rekla je Katarina Sotirović.

Mnogi možda ne znaju, ali lepa pevačica na telu ima čak devet tetovaža!

- Ne vide se sve pa mnogi ne bi rekli da ih je toliko. Iskrena da budem nemaju neko značenje, već sam ih radila kao mlada pa imam neke vile, vilenjake... volim Madonu pa imam njene stihove, e jedino broj 18 ima simboliku jer sam i ćerku i sina rodila 18. u mesecu. Volim tetovaže ali se lomim da li je u redu da se i nadalje tetoviram, možda to više nije u skladu sa mojim godinama – iskrena je Katarina.

 

Branimir Nestorović: Najjači prirodni diklofenak je bosiljak! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika


>