Region

Svet

Marija Petronijević svoj mir našla na selu i čeka svoje prvo dete!

Marija Petronijević svoj mir našla na selu i čeka svoje prvo dete! Glumica je od javnosti uspela da sakrije srećne vesti, ali sada je poznato da Marija broji sitno do porođaja.

Marija Petronijević svoj mir našla na selu i čeka svoje prvo dete! Screenshoot/Instagram
Glumica Marija Petronijević, koju je publika zavolela u seriji "Selo gori, a baba se češlja", u drugom je stanju i čeka svoje prvo dete.

Lepa glumica je, piše "Gloria", u osmom mesecu trudnoće.

Ona je od javnosti uspela da sakrije srećne vesti, ali sada je poznato da Marija broji sitno do porođaja.

Marija se pre devet godina iz Beograda vratila u rodno selo Visibabe pored Požege, gde se godinama unazad bavi poljoprivredom i sadi jagode, a ova lepotica vozi i traktor i obavlja sve poslove na selu.


Poznato je da je Marija svojevremeno bila u velikoj ljubavi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni. Ta ljubav nije opstala, a nakon raskida lepa glumica je otišla na selo.
Marija se ne libi da radi bilo koji poljoprivredni posao

- Ako biste od marta do oktobra šetali svakog dana pored mojih njiva, verovatno biste me mogli sresti sa trimerom, testerom, motikom, prskalicom, kako razvlačim creva, navlačim agril, skidam agril, berem jagodu, palim i gasim neke pumpe - ispričala je ranije glumica.- Površina koja je pod jagodama nije prevelika, radi se od oko 80 ari, ali je ukupna površina poljoprivrednog zemljišta koje obrađujem i koje sam kultivisala oko tri hektara. Na jednom delu zemljišta raste trava, koju od ove godine i zalivam, i planiram da kupim neke mašine za košenje i gnječenje, pa rasturanje i baliranje jer imam i nekih desetak ovaca, koje se hrane tim senom - rekla je Marija svojevremeno i dodala:


 U bari koja je dimenzionisana u ovom momentu na oko 1.500 kubnih metara vode planiram da gajim nekog šarana, prema preporukama nekih stručnjaka, resurse usmeravam u izgradnju jednog prirodnog eko-sistema. Za sve to će mi biti potrebno još nekoliko godina. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Gloria

Povezane vesti:


>