Zadruga

Parovi

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija Zadruga!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija "Zadruga", a Veliki šef je tim povodom poslao pismo i obavestio ostale zadrugare kolika kazna čeka Kulićevu.

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija Zadruga! Screenshoot/Youtube




- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitao Lepi Mića.

Podsetimo, Miljana Kulić je sinoć htela da pobegne iz "Zadruge" po svaku cenu, pa je u jednom trenutku i zapalila Rajski vrt, pokušavajući da nađe put napolje.


Miljana, koja inače već danima pravi haos po "Zadruzi", bojkojutuje učestvovanje u emisijama - podmetnula je požar u Rajskom vrtu i dovela u opasnost kako sebe, tako i svih preostalih 58 učesnika rijalitija.

Ona je najpre pokušavala da nađe izlaz iz Rajkog vrta, ali kada je shvatila da ne može da pobegne zapalila je ogradu i ubrzo se stvorio plamen. Sirene su se u Beloj kući upalile, a uplašeni zadrugari su odmah potrčali da vide šta se dešava.




 




 

 

Panika u rijalitiju Zadruga 5: Da li učesnici imaju korona virus?

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>