Region

Svet

Reditelj Mika Aleksić će morati hitno na operaciju!

Reditelj Mika Aleksić će morati hitno na operaciju, jer mu je život u opasnosti, tvrdi njegov branilac. Lekari se plaše da ne umre tokom operacije!

Reditelj Mika Aleksić će morati hitno na operaciju! Screenshoot/Instagram




Reditelj Miroslav Mika Aleksić je tokom jučerašnjeg dana nakon osam meseci izašao iz Centralnog zatvora. Poznato je da je Miki nakon što mu je određena kazna, zamenjena u kućni pritvor sa nanogicom. Reditelju je početak suđena zakazano za 1. oktobar u Višem sudu u Beogradu. 

Međutim, kako prenose domaći mediji, informacija koja se pojavila jeste da će Aleksić morati hitno na operaciju. Naime, branilac reditelja Zoran Jakovljević, izjavio je da se zdravlje Aleksića dodatno pogoršalo, te je situacija daleko od sjajne i bajne. 



- Zapušena mu je vratna arterija više od 65 odsto, krv mu ne protiče u dovoljnoj meri do mozga i ne donosi dovoljno kiseonika. Zbog toga ima česte bolove u glavi, nesvestice i vrtoglavice - kaže Jakovljević.




 


- Vodili su ga na preglede na Vojnomedicinsku akademiju i doktor je rekao da je neophodna operacija. Međutim, ja stičem utisak da zasada izbegavaju da ga operišu, jer se plaše da im ne umre na stolu tokom zahvata. Lekar na VMA mu je otvoreno rekao da to može da se desi, da tokom operacije dobije moždani udar - dodao je Jakovljević, prenosi Telegraf.rs.


Jakovljević kaže i da Aleksić uopšte ne priznaje da mu nije dobro i ne želi da prihvati da može da bude onemogućen da se suoči sa optužnicom i suđenjem.

 

Džek Nikolson provodi tužne, poslednje dane u vili na Beverli Hilsu!

Kortni Kardašijan objavila slike bez fotošopa pa se pokajala!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>