Zadruga

Parovi

Ognjen Kutanjac nije ušao u rijaliti Zadruga 5! Nije prošao sistemtaski!

Ognjen Kutanjac nije ušao u rijaliti Zadruga 5! Nije prošao sistemtaski pregled, a produkcija nije želela da dodatno naruši zdravlje ovog potencijalnog zadrugara.

Ognjen Kutanjac nije ušao u rijaliti Zadruga 5! Nije prošao sistemtaski! Screenshoot/Youtube




Rijaliti ,,Zadruga 5" je uveliko počeo, a ono što su mnogi primetili jeste da neki učesnici koji su snimili profil nisu ušli kao regularni takmičari.

Poznato je da je Natalija Ščekić doživela nervni slom, te da je rasturila celu sobu u karantinu, te je produkcija odlučila da ona bude diskvalifikovana, ali zbog potpisanog ugovora, moraće da nadoknadi štetu koju je načila.


Međutim, još jedan zadrugar nije ušao u rijaliti, a to je kontroverzni momak Ognjen Kutanjac, koji se na snimanje profila pojavio da atraktivnom devojkom, koja je mnogima privukla pažnju njenim stajlingom, ali i ophođenjem prema fotografima. 


Kako smo saznali, Ognjen nije ušao u rijaliti, a razlog tome je njegovo zdravstveno stanje, te nam je izvor blizak njemu otkrio šta se desilo. 

- Nakon što je imao sistematski pregled, njega je produkcija pozvala u karantin, gde je i otišao, ali onda su mu objasnili šta se desilo i da trenutno nije pogodan za rijaliti. Ono što su mu rekli jeste da ima problem sa zdravljem, te će morati da poradi na kvalitetu krvi. On nije odustao, kao ni produkcija, samo su mu rekli da će naknadno biti ubačen i da se javi njima kada reši problem koji je nastao. Nije se ni on ovome nadao, videli ste i sami kako se spremio, imao je i pratnju, pa je sve ispalo bezveze, ali dobro, ko zna zašto je to dobro - govori izvor za Republika.rs.



U nastavku teksta možete pogledati intervju sa Ognjenom Kutanjcem pred samo snimanje profila i koliko je entuzijastičan bio zbog poziva za Zadrugu 5.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>