Region

Svet

Severina i Igor nisu više u braku, a sada su ispljivali detalji rastanka!

Pevačica Severina Vučković i Igor Kojić nisu više u braku, ali tek sada u javnost izlaze šokantni detalji koji su obeležili period razvoda i rastanak!

Severina i Igor nisu više u braku, a sada su ispljivali detalji rastanka! Screenshoot/Instagram

Igor navodno u početku nije hteo da potpiše sporazumni razvod, čak je išao na to da ga Severina tuži ne bi li navodno dobio na vremenu i pokušao da je ostavi uz sebe, međutim, Severina je bila uporna da se sve reši mirnim putem.
- Igor se nadao pomirenju, pa je zato u početku malo zatezao i odbijao da potpiše papire, ali je Seve ipak našla način da ga umiri i ubedi da je tako najbolje za oboje - objašnjava Severinin prijatelj i dodaje:


- Znam da mu je rekla da u ime velike ljubavi koja je obeležila njihov brak nema potrebe da se prepucavaju i povlače po sudu. Podsetila ga je šta je ona sve prošla s bivšim i stavila mu do znanja da sve ono što su zajedno prošli ne zaslužuje skrnavljenje i prepucavanje. Zamolila ga je da joj ne staje na muku jer je mnogo propatila od kada ima probleme zbog starateljstva nad sinom i objasnila mu da mora da prihvati da je kraj, ali mu je i naglasila da će ga uvek nositi u srcu kao nekog ko je obeležio njen život na divan način. Igor je na kraju popustio i potpisao papire, on je zaista divan momak i ostao je do kraja uz nju - zaključio je Severinin prijatelj.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Skandal

Povezane vesti:


>