Zadruga

Parovi

Zadruga 5 počinje u 21 čas i nadmašiće sva očekivanja!

Kroz četiri sezone “Zadrugu” je pratio milionski auditorijum širom regiona, a sada, četiri godine kasnije, počinje "Zadruga 5" i nadmašiće sva očekivanja! Verna publika rijalitija je u danima za nama imala priliku da sazna ko su novi, pažljivo birani učesnici, finalne sezone...

Zadruga 5 počinje u 21 čas i nadmašiće sva očekivanja! FOTO: RTV PINK/JELENA SIMONOVIĆ

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti nove, intrigantne učesnike, nove zadatke i potpuno novu “Zadrugu”. Kao i za prethodne četiri sezone, i za “Zadrugu 5” vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone.


Produkcija TV Pink potvrdila je neka imena – veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik, zatim dobro poznati rijaliti igrači Jovana Tomić Matora, Matija Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Filip Car, Bane Čolak, ali i neka nova lica: Deniz Dejm, Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Sale Cvetković Luksa, Natalija Šćekić, MC Damiro, Ivan Radosavljević i Ante Baždarić. Ipak, imena svih učesnika koji će se useliti u Belu kuću, gledaoci će saznati upravo na spektakularnoj ceremoniji otvaranja “Zadruge 5” večeras od 21 čas.I u novoj, petoj sezoni, gledaoci će uživati u impresivnom kompleksu “Zadruge”: učesnici će biti smešteni u Belu kuću, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, svoja razmišljanja će deliti sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, “Dubiozi” i šiša baru, vođa će sa omiljenom osobom spavati u hotelu, sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija, a kako je vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović najavio, u ovoj sezoni vas očekuje mnogo više igara na jezeru kako tokom leta, tako i u zimskom periodu.

Veliki Šef je za ovu sezonu pripremio nova, pre svega uzbudljiva iznenađenja. Da li će novi zadrugari uspeti da odgovore na sve izazove koji ih očekuju u najspektakularnijj sezoni do sada, ostaje da vidimo kroz narednih 10 meseci borbe.Nove učesnike “Zadruge 5” pratiće 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova, a zahvaljujući svim najnovijim tehničkim dostignučima, gledaoci će moći da prate svaki aspekt njihovog života u rijalitiju. Kao i prethodne sezone, i tokom „Zadruge 5“ će gledaoci moći da, pored direktnih uključenja i emisija na TV Pink, prate dešavanja u rijalitiju na četiri kanala Zadruga Live. Zahvaljujući ovim kanalima, gledaocima je omogućen potpun uvid u sva turbulentna dešavanja u “Zadruzi“.

Pored toga, na svakom od četiri kanala prikazane su druge lokacije, što gledaocima pruža priliku da biraju koja situacija im je interesantnija i koje učesnike žele da gledaju. Kakva vas iznenađenja očekuju, koji će to zadrugari ući u trku za pobedu u najgledanijem rijalitiju na Balkanu i šta je produkcija spremila za spektakularnu ceremoniju otvaranja “Zadruge 5”, saznaćete ako večeras od 21 čas budete uz TV Pink!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>