Region

Svet

Bolna ispovest bivše devojke Baneta Trifunovića!

Bolna ispovest bivše devojke Baneta Trifunovića o abortusu koji je imala sa 19 godina. Branislav Trifunović i Aleksandra Duende rastali su se u miru, a u fokus medija ona je ponovo dospela kada je progovorila o bolnoj temi.

Bolna ispovest bivše devojke Baneta Trifunovića! Screenshoot/Instagram/aleksandra.duende





To se dogodilo nakon odluke suda u Poljskoj da ženama ukine to pravo. Vrlo žustro dizajnerka je tada uputila apel podelivši svoje iskustvo.



- U kom trenutku je dosta da drugi ljudi odlučuju o ženskom telu kao da su lutke? Čitamo ovih dana naslove o nekoj "dalekoj" zemlji u kojoj su zabranjeni abortusi. Reagujemo na ovaj ili onaj način i mislimo da nas to ne dotiče. Možda taj zakon trenutno nije na snazi u našoj zemlji (što ne znači da jednom neće biti), ali šta je sa moralnim zabranama i tabu temama? Ja sam jedna od tih žena koje su prošle tu proceduru u 19. godini svog života. Možda sam jedna od retkih koja to nije krila od roditelja i imala potpunu podršku od njih.





Ne mogu da zamislim kako bi bilo da sam kroz to morala da prolazim sama kao što je to slučaj sa mnogim ženama i devojkama. Nije baš nešto o čemu pričate sa drugaricama uz kafu, jel da? A možda bi i trebalo. Možda se nikada u životu ne biste zapitale da li ste zbog toga loš čovek, možda nikada zbog te krivice ne biste imale hormonski poremećaj, možda u svemu tome nikada nije trebalo da budete same. I bilo kom živom stvoru koji misli da može nešto da odluči i sudi o tuđem životu, predlažem da krene na terapiju i prestane da povređuje druge ljude
- napisala je ona na “instagramu”.



Nakon razlaza od glumca Baneta Trifunovića, Aleksandra je sreću pronašla pored novog dečka koji se ne bavi javnim poslom, dok je Branislav Trifunović uplovio u vezu sa hrvatskom glumicom Tihanom Lazović. Iako srećno zaljubljeni sa drugim partnerima Branislav i Aleksandra nisu izbrisali zajedničke slike sa društvenih mreža i ostali su dobri prijatelji.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>