Zadruga

Parovi

Zadruga 5: Ne zanimaju je visoki muškarci, već harizmatični i bogati!

U rijaliti "Zadruga 5" ulazi bise*sualka, želi se*s sa Majom. Ne zanimaju je visoki muškarci, već harizmatični i bogati! Voli da dominira...

Zadruga 5: Ne zanimaju je visoki muškarci, već harizmatični i bogati! Screenshoot/Instagram





Najkontraverznija Sovenka Deniz Dejm otkrila je da voli i muškarce i žene, kao i to da svoje fotografije objavljuje na sajtovima za odrasle i tako zarađuje novac. za sebe kaže da je najveći brend u Sloveniji! 


- Ja sam Deniz Dejm, imam 25 godina. Najveći sam "upcoming slovenski" brend, imam svoj nalog na "Only Fans"-u, tamo sam top 1. Manje košta sadržaj za moje fanove ovde, sniženje... - izjavila je Deniz koja je otkrila koliko je zaradila od popularnog sajta na kom kači provokativne fotke:

- Ja sam od OnlyFansa kupila "Porše" od 150.000 evra. A to radim već dve godine, prva sam - priznala je influenserka koja nema problem da otkrije svoju se**ualnu orijentaciju.

- Volim devojke, muškarce, sve između toga. Ja sam bise**ualka, biće zanimljivo u Zadruzi - izjavila je Deniz i dodala:






- Uvek sam u poluotvorenim vezama, imam švalere svugde. Imala bih intimne odnose pred kamerama, zašto da ne, ja volim erotiku.

Ona je dovođena u vezu sa Takijem Marinkovićem, ocem bivše zadrugarke Maje, a sada je otkrila novinarima da želi vezu s Majom Marinković, a da je s njenim ocem Takijem imala samo flert.

- Taki i ja smo drugari. Videli ste svi u novinama šta je bilo. Videćemo da li će biti nešto među nama.


Kada su je pitali da li bi bila u kombinaciji sa Takijem i Majom, Deniz je odgovorila:

- Taki i Maja, to je malo degutantno, znaš, ali Maja, to može, meni je ona preslatka.

- Sada mi se više dopadaju devojke. Šta ne bih radila Maji, ma cela je slatka, mali bombončić, grudi... Malo je luda, volim lude žene - kaže Dejm i otkriva da je Janjuš baš i ne zanima, iako bi joj odgovarao po visini s obzirom na to da i ona ima dva metra:






- Mene ne zanimaju visoki muškarci, zanima me harizma i da je bogat. Normalno da volim bogate i imućne momke.

Na pitanje da li je prihvatila nekad novac za intimne odnose, Deniz je odgovorila:

- Zašto bih ja prihvatila?  Zarađujem puno na OnlyFansu, možda je nekad muškarac tražio novac od mene. Zašto uvek se****** priče "Žena traži novac", možda je i muškarac tražio novac. Ja to ne dozvoljavam, volim da častim lepu devojku, fino mi je kad ja dominiram, a s muškarcem ne... Imam mnogo poruka na Instagramu... - rekla je Deniz.






 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>