Style

Ljubav

Horoskop i rase pasa na osnovu karakterističnih osobina!

Astrolozi su se bavili i pitanjem koja rasa pasa odgovara znakovim u horoskopu na osnovu njihovih karakterističnih osobina! Za Ovna je Džek Rasel terijer, a za Blizanca uvek znatiželjan i prijateljski nastrojen zlatni retriver...

Horoskop i rase pasa na osnovu karakterističnih osobina! Svet Plus





Ovan

Džek Rasel terijer je idealan izbor za kućne ljubimce ovog znaka. Kao rasa je živahan, nezavisan, pametan, okretan i idealan je za učešće u sportskim događajima. Odgovara im i energični šnaucer jer je odličan pas čuvar blage naravi.



Bik

Ovom horoskopskom znaku najviše odgovara stabilan i temperamentan bernardinac koji voli da se igra na otvorenom. Bikovima bi prijalo i druženje sa škotskim terijerom.



Blizanci

Uvek znatiželjni i prijateljski nastrojeni zlatni retriveri će odgovarati Blizancima. Sa njima im nikada neće biti dosadno. Labrador ima sličan karakter pa će im i on odgovarati.






Rak

Ovom horoskopskom znaku odgovaraju male rase koje vole da se maze. Patuljasti špic i čivave se savršeno uklapaju sa emotivnim Rakom.




Lav

Snažan Lav zahteva isto takvog ljubimca. Njima bi najviše odgovarao rotvajler ili nemački ovčar.






Devica

Ovom horoskopskom znaku je potreban inteligentan i nenametljiv pas a to je pas Sv.Huberta koji se koristi za policijske aktivnosti i sprovođenje zakona.








Vaga

Irski ili engleski seter je idealan ljubimac za pripadnike ovog znaka jer vole da se igraju i puni su života.




Škorpija

Miran i dobro vaspitan pas, kao što je pirinejski planinski pas, odgovara Škorpijama koje bi se savršeno uklopile i sa portugalskim psom.



Strelac

Ovom horoskopskom znaku je potreban izdržljiv pas koji može da ga prati u dugim šetnjama i pentranjima po planinama a to je hrt, aktivni pas blage naravi.


Jarac

Bokseri i Dalmatinci su idealni psi za ovaj horoskopski znak jer su lojalni a to je osobina koju cene Jarčevi.








Vodolija

Njima bi odgovarao aljaski malamut koji je veoma oprezan sa novim ljudima ali kada pruža bezuslovni ljubav svojima vlasnicima kada ih upozna.



Ribe

Ovom znaku odgovaraju razigrani, živahni i graciozni psi a upravo takvi su koker španijeli i mopsevi.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24sedam.rs

Povezane vesti:


>