Ljubav

Style

Dobro pogledajte ovaj horoskop one su najgore u krevetu!

Dobro pogledajte ovaj horoskop jer po njemu one su najgore u krevetu! Neke pripadnice ovih znakova Zodijaka, planiraju, neke jedva čekaju da se završi… 

Dobro pogledajte ovaj horoskop one su najgore u krevetu! Svet Plus





1. Device

Žene Device će svom partneru uvek  pronaći zamerku. Stalno kritikuju, a takve su i za vreme seksa. One često ne mogu dapronađu ništa dobro u svom partneru.




2. Rak

One su uvek spremne za priču, a problem nastaje kada počnu pričati tokom seksa. Tada ne pričaju ‘prljave stvari’, već započnu razgovor. Ne odustaju od svog nauma i ne razumeju u čemu je problem.



3. Jarac


Njoj je najvažniji raspored, tako da nemojte očekivati spontanost. Seks se događa kada joj raspored to dopušta, a nemojte misliti da je možete ‘uloviti’ u trenutku u kome vi to želite. Ona će vam reći da trenutno ima puno posla i pronaći drugi termin za seks.







4. Ribe


Ako vam se sviđaju partneri koji ne vole puno da rade, nego samo leže, Ribe su idealne žene za vas. Kada se seksate, imaju osećaj kao da partneru čine uslugu. Uz sve to, ona jedva čeka da seks završi.


5. Bik

Kod ženskih pripadnica ovog znaka, najvažnije je znati trik – seks s njom biće odličan, samo trebate da ga inicirate kada je raspoložena. Tada postaje divlja u krevetu, a trebaće vam snage da je ‘ukrotite’. S njom možete proživeti nezaboravne trenutke, ali budite strpljivi.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>