Region

Svet

Severina Vučković izazvala je veliku pažnju i ogorčenje!

Pevačica Severina Vučković izazvala je veliku pažnju i ogorčenje! Brojni tviteraši, pretežno iz Srbije, shvatili su njenu poruku tokom koncerta, u političkom kontekstu.

Severina Vučković izazvala je veliku pažnju i ogorčenje! Screenshoot/Instagram
Pevačica Severina Vučković izazvala je veliku pažnju i ogorčenje kod korisnika društvenih medija iz Srbije kada je na nastupu u Crnoj Gori javno podržala Crnogorce, zbog čega su usledili mnogi komentari da Severini treba zabraniti ulazak u Srbiju, kao što se desilo i pevačici Jadranki Barjaktarović.Naime, svoj poslednji koncert iz ove letnje turneje, Severina je ovekoviečila uz vesti da joj je sin vraćen, te je u toku izvođenja pesme, koju je njemu i posvetila, "Rođeno moje", očigledno, ponesena emocijama, uputila poruku crnogorskom narodu, što je naišlo na oštre kritike pojedinog dela naše javnosti.


- Samo mi se čuvajte, Crnogorci! Nemojte da vas neko dira! - glasno je rekla Severina okupljenim fanovima, što je izazvalo njihovo oduševljenje. Ipak, brojni tviteraši, pretežno iz Srbije, shvatili su ovu poruku u političkom kontekstu, usled napete situacije koja u poslednje vreme vlada između Srbije i Crne Gore.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>